Kerst Keuzemenu 2018

Rilette van kabeljauw, salade van radijs, komkommer en verse dille, olie van bieslook,
crème van bieslook, kroepoek van saffraan en crumble van tomaat.
Of
Reebokpaté met everzwijn coppa, verse brioche, konfijt van rabarber en rode ui,
roquette sla, gefermenteerde knoflookmayonaise.
*****
Butternut pompoensoep met garnituur van grijze garnaaltjes, pompoen, witvis en bieslook.
*****
Zeebaarsfilet uit de oven op risotto met zongedroogde tomaatjes, geserveerd met een blanke botersaus,
tuinkers en gepofte tomaatjes.
*****
Sorbet van veenbesjes met schuim van cranberry's.
*****
Roodbaarsfilet met stamppotje van wortel, gestoofde shiitake en broccoli, witte wijnsaus.
Of
Gebraden kalfsmedaillon met schorseneren a la crème, kalfsjus met kastanjechampignons, aardappelgratin.
*****
Diverse huisgemaakte lekkernijen van chocolade.
(brownie met chocomousse, bavarois van witte chocolade, chocolade ijsparfait, crumbler van chocolade, kroepoek van chocolade).

 

Voor een menu van 4 gangen rekenen we € 52,90 op 24 en 25 december en € 46,90 op 26 december 2018.
Voor een menu van 5 gangen rekenen we € 62,90 op 24 en 25 december en € 57,90 op 26 december 2018.
Voor een menu van 6 gangen rekenen we € 68,- op 24 en 25 december en € 63,- op 26 december 2018.

Het kerstmenu serveren we op maandag 24 december vanaf 18u.
Op 25 en 26 december om 12u. en ook weer vanaf 19u.

 

In verband met de keukenorganisatie verzoeken we U vriendelijk om ons, uw keuzes te laten toekomen.
Open het reserveringsformulier

OUDEJAARSAVOND
DINER-DANSANT
met ons spetterend huistrio.

Mondvermaakjes bij uw aperitief:
Geitenkaas met zongedroogde tomaat en verse bieslook.
Bavarois van zwezeriken met gelei van oude Porto.
Kroketje van grijze garnaal met kreeftenmayonaise.
~~~~~~~~~~
VIJFGANGEN FEESTMENU

Marbré van eendenlever en vijgenkoek, kruidensalade, verse brioche, coulis van Pinot Noir uit de Bourgogne,
compote van sinaasappel met witloof en rode peper.
*****
In de boter gebakken zeewolffilet met gestoofde zwarte linzen uit Puy, puree van butternut pompoen, blanke botersaus, gecruschte hazelnoot.
*****
Verfrissende verleiding; sorbet van champagne en peer, geparfumeerd met poire William, schuim van Cava.
*****
Hertenrugfilet met gestoofd wijnpeertje, gestoofde aardpeer met boontjes en cantharel, puree knolselder, wildjus met trompet de la mort paddenstoelen.
*****
"Sylvester's Delight"
Ijsparfait van Italiaanse amaretti met amandel likeur, crème Anglaise, crumble van espresso
en espuma van koffielikeur.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

De prijs van dit vijfgangen Diner-Dansant bedraagt € 79,90 p.p.
Het oudejaarsavond Diner-Dansant serveren we op maandag 31 december 2018 vanaf 19u30
Het orkest speelt tot 01.30u.

NIEUWJAARSDAG
Lunch & Diner

 

Carpaccio van zalm met kruidensalade en rivierkreeft staartjes.
of
Fazantpaté met verse brioche, gekonfijte puree van sjalot, roquette sla.
Gefermenteerde knoflookmayonaise.
***
Romige vissoep met witvis en groene kruiden.
***
Doradefilet met tomaten couscous, crème van doperwtjes, beurre-blanc van Noilly-Prat.
***
Kabeljauwhaasje met risotto van spinazie, wintergroenten en een beurre-blanc saus.
Of
Gestoofd eendenboutje met gebakken bloedworst, zuurkoolpuree en saus van zachte groene peper.
***
Dessert van de chef:
Huisbereide lekkernijen van onze patissier.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

De prijs van een 3-gangenmenu bedraagt € 39,50
De prijs van een 4-gangenmenu bedraagt € 47,50
De prijs van een 5-gangenmenu bedraagt € 56,50

Het Nieuwjaarsdag menu serveren we op dinsdag 1 januari 2019, vanaf 12u en ook weer vanaf 18u.

 

 





 

 

Bij ons bent u van harte welkom. Voor reserveringen kunt u contact opnemen met onze receptie.