menukaart
 

 voorgerechten

Tartaar van Schotse zalmfilet met parels van sjalot en citroen, crème fraiche, gemarineerde gele biet, avocado relish met frisée salade. 18,90 €
Cannelloni van rode biet en kabeljauw, kroketjes van kabeljauw, crème van rode biet met salade mesclun, crumble van groene kruiden. 18,90 €
Hertencarpaccio met gekarameliseerde uien, mesclun salade, chutney van ananas en mango, kroketje van Iberico ham met romige carpaccio mayonaise. 19,90 €
Lasagne van ganzenlever, vijgenbrood en amandel, verse brioche, gefermenteerde knoflookmayonaise, compote van sjalot en appel met Bourbon vanille. 19,90 €

Soepen

Duo van gegaarde Iberico wang en gamba, met kreeftenbisque en bieslooksnippers. 10,90 €
Venkel-wortelsoep met stukjes fazant en groene kruiden, dragon-olie. 9,90 €

Warm voorgerecht-tussengerecht

Sukade van eend, puree van zuurkool, zachte roomsaus van graantjesmosterd, afgewerkt met brandende black-pepper gel. 20,90 €

Vis- en vleesverrassingen

Gamba's "on fire", op tomaten couscous en saus van schaaldieren, licht geflambeerd met chili-gel. 27,90€
Gebakken zeewolffilet, linzen ui puy met tomaat en bosui, gestoofde bimi en beurre-blanc met zongedroogde tomaat. 27,90 €
Schotse zalmsteak uit de rookoven, geserveerd met risotto van pompoen en doperwtjes, puree van wortel, groene peper-Pernod saus. 27,90 €
Biefstukjes van hert met Grand Veneur saus, aardappeltaartje met aardpeer en pastinaak, loempia van witte kool en bospaddenstoelen, gestoofde spruitjes, crème van rode kool 31,50 €
Varkensrib-eye, geroosterd met puree van knolselder, gestoofd witloof en krokant gebakken bloedworst, saus van grove mosterd. 28,90 €
Filet van wilde fazanthaan met gegaard varkensbuikspek en "hete bliksem, spruitjes en anijszwammetjes, roomsaus van goudrenetten en Cognac. 28,90 €
Trio van hazenrugfilet met rode kool, hertenbiefstuk op wortelstamppotje en fazantfilet op zuurkool met Livarsjonk, apart garnituur van wildsaus, spruitjes en schorseneren, gestoofde paddenstoelen en wijnpeertje op veenbessencompote. 31,50 €

Vegetarisch

Mediterraanse quiche, met gestoofde bospaddenstoelen en gele biet. 19,90 €
   

Desserts

Een mooie selectie uit de beste kazen van Belgie waaronder de beroemde Grevenbroeker ofwel "Achelse blauwe"die tot de beste blauwschimmelkaas van de wereld werd bevonden.
Dit alles geserveerd met radijs, noten, druiven, roggebrood en Limburgse appelstroop.
12,50 €
Petit Parade:
diverse kleine huisgemaakte lekkernijen van onze patissier.
12,50 €
Chocoladetaartje met vanilleroom, frisse mangocompote en chocoladekrullen, sorbet van duindoornbes, crumble van koffie. 11,90 €
Ijstaartje van verse brownie en hazelnootparfait, schuim van witte chocolade en Amaretto, vanille-pistache saus, chocoladekrokant. 11,90 €
Crème Brulée, appelcompote met bruine rum en rozijntjes, Bourbon vanilleroomijs. 11,90 €
Irish Coffee 9,20 €
French Coffee 9,20 €
Hasseltse Koffie 7,95 €