marktmenu aan € 36,90  december 2018
 

Koud gerookte hertenham, salade van schorseneren, crème van pastinaak, mesclun salade, veenbessencompote.
Of
Carpaccio van zeeduivel, vinaigre van olijfolie met Bourbon vanille en witte balsamico, kruidensalade, crème fraiche
***
Als extra gang; een warm tussengerecht (supplement van 9,90 euro)
***
Gebakken tonijnfilet, linzen uit Puy met sjalot en groene kruiden, bimi, kappertjes vissaus.
Of
Rouleaux van varkenshaas en bospaddenstoelen, puree van knolselder, garnituur van boontjes en trompet de la mort met anijszwammetjes, jus met groene peper.
***
Bavarois van Italiaanse amaretti koekjes, tiramisu-schuim, ijs van pistache en koffiesaus.
Of
Kaasbord, met trio van kazen (supplement € 3,50)

Zondagsmenu vanaf 13 oktober 2018 aan € 29,90 p.p.

Soep van de dag
***
Roodbaarsfilet, risotto van pompoen en erwtjes, puree van wortel, peper-Pernod saus.
Of
Zachte sukade van kalf met wortel stamppotje, krokante bloedworst, spruitjes en jus van kalf.
***
Crème Brulée, appelcompote met bruine rum en rozijntjes, Bourbon vanilleroomijs.

Zondagsmenu november 2018 aan € 29,90 p.p.

Soep van de dag.
***
Filet van dorade, couscous van tomaat, gestoofde bimi, tomaten beurre-blanc.
Of
Herten hammetje "grand veneur"met rode kool, aardappelgratin en gestoofde groenten.
***
Ijsgekoelde parfait van nougat, meringue, koffie-vanillesaus, crumble van chocolade.

Zondagsmenu december 2018 aan € 29,90 p.p.

Soep van de dag
***
Gebakken tonijnfilet, linzen uit Puy met sjalot en groene kruiden, bimi, kappertjes vissaus.
Of
Rouleaux van varkenshaas en bospaddenstoelen, puree van knolselder, garnituur van boontjes en trompet de la mort met anijszwammetjes, jus met groene peper.
***
Bavarois van Italiaanse amaretti koekjes, tiramisu-schuim, ijs van pistache en koffiesaus.

Zondagsmenu januari 2019 aan € 29,90 p.p.

Soep van de dag
***
In de boter gebakken zeewolffilet, puree met tuinkruiden en schaaldieren roomsaus.
Of
Lendestuk van het Livar varken, puree van zuurkool, crispy bacon en Limburgse mosterdsaus.
***
Panna Cotta van citrusfruit, ijsparfait van Bourbon vanille, coulis van sinaasappel en een kletskopje.

Menu Surprise / Verrassingsmenu 4-gangen à € 47,50

 

Menu Surprise / Verrassingsmenu 6-gangen à € 62,-

 

Menu all-in vanaf 13 oktober/november/december/januari
aan € 59,90

Aperitief van het huis & amuses
***
De waarde van een halve fles huiswijn.
***
Salade met gerookte forel, limoen crème, mesclun salade en gepofte cherita tomaat.
***
Pompoensoep met gebruneerde pijnboompitten en gerookte hoevekip.
***
Varkens rib-eye geroosterd, met puree van knolselder, gestoofd witlof en krokant gebakken bloedworst, saus van grove mosterd.
***
Tiramisu van espresso, koffielikeur en speculaas, ijs van mokka, crème Anglaise.
***
Koffie en koekjes.

Vijfgangen degustatie menu aan € 56,90
vanaf 13 oktober/ november/ december /januari

 

Lasagne van ganzenlever, vijgenbrood en amandel, verse brioche, gefermenteerde knoflookmayonaise, compote van sjalot en appel met Bourbon vanille.
***
Venkel-wortelsoep met stukjes fazant en groene kruiden, dragonolie.
***
Gamba's on fire, op tomatencouscous en saus van schaaldieren, licht geflambeerd met chili-gel.
***
Hertenbiefstukjes met "grand veneur"saus, aardappeltaartjes met aardpeer en pastinaak, gestoofde spruitjes, crème van rode kool, loempia van witte kool en bospaddenstoelen.
***
Ijstaartje van verse brownie en hazelnootparfait, schuim van witte chocolade en Amaretto, vanille-pistaches saus, chocoladekrokant.
In plaats van dit "zoete"nagerecht kunt U eventueel een kaasnagerecht kiezen, met drie verschillende Belgische kazen.

Bij al onze menu's heeft u de mogelijkheid een speciaal wijnarrangement te laten serveren geheel in overeenstemming met de gerechten. Vraag onze restaurant brigade om advies.

Voor de kleine gast is er natuurlijk ook een keuze uit een aantal kindermenu's !
Wanneer u de keuze maakt voor een van bovenstaande menu suggesties serveren wij hetzelfde menu per tafel.

Kerst keuzemenu 2018

Rilette van kabeljauw, salade van radijs, komkommer en verse dille, olie van bieslook, crème van bieslook, kroepoek van saffraan en crumble van tomaat.
Of
Reebokpaté met everzwijn coppa, verse brioche, konfijt van rabarber en rode ui, roquette sla, gefermenteerde knoflookmayonaise.
***
Butternut pompoensoep met garnituur van grijze garnaaltjes, pompoen, witvis en bieslook.
***
Zeebaarsfilet uit de oven op risotto met zongedroogde tomaatjes, geserveerd met een blanke botersaus, tuinkers en gepofte tomaatjes.
***
Sorbet van veenbesjes met schuim van cranberry's.
***
Roodbaarsfilet met stamppotje van wortel, gestoofde shiitake en broccoli, witte wijnsaus.
Of
Gebraden kalfsmedaillon met schorseneren a-la-crème, kalfsjus met kastanjechampignons, aardappelgratin.
***
Diverse huisgemaakte lekkernijen van chocolade
 

De prijs van een viergangen menu bedraagt € 52,90 op 24 en 25 december en € 46,90 op 26 december.
De prijs van een vijfgangen menu bedraagt € 62,90 op 24 en 25 december en € 57,90 op 26 december.
De prijs van een zesgangen menu bedraagt € 68,- op 24 en 25 december en € 63,- op 26 december.

Het Kerstmenu serveren we op maandag 24 december vanaf 18u en op 25 en 26 december om 12u
en ook weer vanaf 19u.
Bij reservering ontvangt U een reserveringsformulier dat wij U vriendelijk vragen in te vullen.

OUdejaarsavond Diner-Dansant 
31 december 2018

Ons Diner-Dansant met ons spetterend huistrio.

Mondvermaakjes bij uw aperitief:
Geitenkaas met zongedroogde tomaat en verse bieslook
Bavarois van zwezeriken met gelei van oude Porto
Kroketje van grijze garnaal met kreeftenmayonaise.
Vijfgangen feestmenu:

Marbré van eendenlever en vijgenkoek, kruidensalade, verse brioche, coulis van Pinot Noir uit de Bourgogne, compote van sinaasappel met witloof en rode peper.
***
In de boter gebakken zeewolffilet met gestoofde zwarte linzen uit Puy, puree van butternut pompoen, blanke botersaus, gecruschte hazelnoot.
***
Verfrissende verleiding; sorbet van champagne en peer geparfumeerd met poire William, schuim van Cava.
***
Hertenrugfilet met gestoofd wijnpeertje, gestoofde aardpeer met boontjes en cantharel, puree knolselder, wildjus met trompet de la mort paddenstoelen.
***
"Sylvester's Delight"
Ijsparfait van Italiaanse amaretti met amandel likeur, crème Anglaise, crumble van espresso en espuma van koffielikeur.

De prijs van dit vijfgangen Diner-Dansant bedraagt € 79,90 p.p.

Het oudejaarsavond Diner-Dansant serveren we op maandag 31 december 2018 vanaf 19u30.
het orkest speelt tot 01.30u.

Nieuwjaarsdag  1 januari 2019

Carpaccio van zalm met kruidensalade en rivierkreeft staartjes.
Of
Fazantpaté met verse brioche, gekonfijte puree van sjalot, roquette sla. Gefermenteerde knoflookmayonaise.
***
Romige vissoep met witvis en groene kruiden.
***
Doradefilet met tomaten couscous, crème van doperwtjes, beurre-blanc van Noilly-Prat.
***
Kabeljauwhaasje met risotto van spinazie, wintergroenten en een beurre-blanc saus.
of
Gestoofd eendenboutje met gebakken bloedworst, zuurkoolpuree en saus van zachte groene peper.
***
Dessert van de chef:
Huisbereide lekkernijen van onze patissier.

De prijs van een 3-gangenmenu bedraagt €39,50
De prijs van een 4-gangenmenu bedraagt € 47,50
De prijs van een 5-gangenmenu bedraagt € 56,50

Het nieuwjaardag menu serveren we op dinsdag 1 januari 2019, vanaf 12u en ook weer vanaf 18u.