Pasen 2019

Rolletjes van gerookte rib-eye carpaccio met mesclun salade en Limburgse asperges, komkommer, radijs en een romige carpaccio crème.
***
Krachtige bouillon van rund met julienne van voorjaarsgroenten.
***
Filet van wijting met risotto van asperges en gegrilde asperges, geserveerd met een beurre-blanc saus.
***
Limoensorbet met een espuma van munt.
***
Gebraden kalfsmedaillon met asperges, jus van kalf met anijszwammetjes en aardappelgratin.
***
Compote van sinaasappel, half gedroogd kakifruit, yoghurt ijs, espuma van sinaasappel.

Voor een driegangen menu rekenen we 39,90 euro p.p.
Voor een viergangen menu 47,50 euro p.p./ vijfgangen 56,90 euro p.p. en zesgangen 62,- p.p.


Dit menu serveren we van zaterdag 20 april t/m maandag 22 april 2019.
We serveren dit paasmenu op paaszondag en op paasmaandag als diner en ook als lunch,
op zaterdag alleen als diner.