Vijfgangen degustatie menu maart aan € 56,90 p.p.

Terrine van eendenlever, espuma van eendenlever, kruidensalade, compote van zacht gesmoorde uitjes en coulis van rode wijn, verse brioche.
***
Zuid-Franse bouillabaise met diverse vissoorten.
***
In de boter gebakken roodbaars met hazelnootcrumble, spinazie-aardappelpuree, geroosterde bloemkool en zachte beurre-blanc saus.
***
Diamanthaas van rund met aardappelgratin, saus van rode Port met sjalot, gestoofde bospaddenstoelen en bimi.
***
Cremeux van rode biet, ijs van yoghurt, gelei rode biet, meringue, espuma van appel met limoen.

In plaats van dit "zoete"nagerecht kunt U een kaasnagerecht kiezen, met drie verschillende Belgische kazen.

VIJFGANGEN DEGUSTATIE MENU VANAF 15 APRIL/MEI/JUNI AAN
€ 56,90 p.p.

Rolletjes van gerookte rib-eye carpaccio met mesclun salade en Limburgse asperges, komkommer, radijs, romige carpaccio crème.
***
Krachtige bouillon van kalf met zacht gesmoorde kalfssukade, lente ui.
***
Wijting filet met risotto van asperges en gegrilde asperge, beurre-blanc saus.
***
Lamskroon op zuiderse wijze met kruiden-Parmezaan tapenade.
***
Compote van sinaasappel, half gedroogde kakifruit, yoghurt ijs, espuma van limoen.
In plaats van dit "zoete"nagerecht kunt U eventueel een kaasnagerecht kiezen, met drie verschillende Belgische kazen.