marktmenu aan € 36,90 p.p. maart

Vitello Tonnato, gemarineerde kalfslende met huisbereide crème van tonijn, gefrituurde kappertjes en kruidensalade met radijs.
Of
Tartaar van tonijn en avocadeo met geroosterde sesam, radijs en bieslook crème.
***
Als extra gang; een warm tussengerecht (supplement van 9,90 euro)
***
A la minute gerookte zalmsteak met beurre-blanc van tomaat, aardappelpuree met olijfolie en gestoofde bimi.
Of
Solomillo filet van het Spaanse Duroc varken in een saus van zachte groene peper met mosterd, gestoofde seizoensgroenten.
***
Crème brulée van het huis met vanille roomijs en kletskop van amandel.
Of
Kaasbord, met trio van kazen (supplement € 3,50)


Marktmenu aan € 36,90 p.p. vanaf 15 april

Terrine van Livar, salade van Limburgse asperges met sjalot en peterselie, veldsalade, crème van Limburgse mosterd, Livarsjonk.
Of
Carpaccio van zalm met salade mesclun, crème van bieslook, parels van citroen, schuim van asperges.
***
Als extra 4e gang; een warm tussengerecht (supplement van 9,90 euro)
***
Wijting filet, risotto van asperges, crème van wortel, beurre-blanc saus.
Of
Lamshammetje met jus van lam, ratatouille, Limburgse asperges.
***
Ijstaartje van rood fruit, compote van framboos, meringue, bavarois van aardbei, frambozen spongecake.
Of
Kaasbord, met trio van kazen (supplement € 3,50).


Marktmenu aan € 36,90 p.p. mei.

Verse rundertartaar, gerookte eendenleverkrul, salade van Limburgse asperges met citroen en kappertjes, kwarteleitje, gefermenteerde knoflook crème.
Of
Panna-cotta van asperges, gerookte zalm, verse asperges, crème van dille, kruidensalade en crumble van groene kruiden.
***
Als extra 4e gang; een warm tussengerecht (supplement van 9,90 euro).
***
Filet van makreel, gebakken ratte aardappelen, gestoofde bimi, kappertjessaus.
Of
Kalfsmedaillon, jus van kalf met anijszwam, gestoofde seizoensgroenten, gratin.
***
Lekkernijen van en met rood fruit.
Of
Kaasbord, met trio van kazen (supplement € 3,50).

Marktmenu aan € 36,90 p.p. juni.

Rouleaux van Livarhesp en Limburgse asperges, crèmeux van ei, zomerse salade, mosterd crème en gehakt ei en kruiden.
Of
Terrine van kreeft met huisbereide crème van schaaldieren, mesclun salade, gepofte tomaat, basilicum olie.
***
Als extra 4e gang; een warm tussengerecht (supplement van 9,90 euro).
***
Filet van zeebaars, risotto met broccoli, seizoensgroenten, tomaten-vissaus.
Of
Rib-eye van rund, verse zomergroenten, jus met groene peper en sjalot, dauphine aardappel.
***
Bavarois van mango, half gedroogde kakivrucht, meringue, vanille roomijs, coulis van citrusfruit.
Of
Kaasbord, met trio van kazen (supplement € 3,50).