Menu all-in aan € 60,90 p.p. maart

Aperitief van het huis & amuses
***
De waarde van een halve fles huiswijn.
***
Carpaccio van botermakreel met gele biet en kruidensalade, crème fraiche en sjalot.
***
Roomsoep van bospaddenstoelen met bospaddenstoelengarnituur en kruiden.
***
Kalf rib-eye van de gril, eigen jus met dragon, aardappel-knolselderpuree, gestoofde wintergroenten.
***
Chocolade-mango dessert met mousse van witte chocolade, gel van mango en passievrucht, licht gezouten karamel.
***
Koffie en koekjes.

Menu all-in aan € 60,90 p.p.vanaf 15 april/mei/juni.

Aperitief van het huis & amuses.
***
De waarde van een halve fles huiswijn.
***
Carpaccio van botermakreel met verse asperges, sjalot parels, mesclun, crème van saffraan.
***
Roomsoep van asperges met hesp van Livar en gesneden bieslook.
***
Gebraden en gelakte eendenborstfilet, met gestoofde prei en bimi, Limburgse asperges, gevogeltejus met sinaasappel.
***
Chocolademousse, gezouten karamel, vanilleroomijs, lobbige hazelnootroom, crumble van espresso koffie.
***
Een kop koffie/ thee & koekjes.