Te midden van een besloten, schilderachtig landschap te Maaseik vindt u hotel restaurant Kasteel Wurfeld, gelegen in een privé park van 2,5 ha. De oorsprong van het gebouw dateert van 1640. De hartelijke ontvangst, aangename sfeer en tuin met vijvers maken uw verblijf compleet. Wij bieden u 32 romantische hotelkamers, een gastronomisch a la carte restaurant, een gezellige bar, bij goed weer een heerlijk terras, 2 uitgeruste zalen voor bijeenkomsten van vergadering, feesten tot vergaderen en recepties. En niet te vergeten ons park waar u een prachtige bruiloft kunt vieren of genoeg ruimte heeft om out door festivals of diners te organiseren.

Hotel Restaurant Kasteel Wurfeld is gelegen midden in het fraaie wandelgebied van grenspark Kempen-Broek. Op de grens van Belgisch en Nederlands Limburg ligt het grenspark wat uniek is voor Vlaanderen en Nederland. Het strekt zich uit over de gemeenten Bocholt, Bree, Kinrooi en Maaseik.

Het bijzondere en afwisselende landschap bestaat uit meerdere aan elkaar grenzende delen. Ieder deel heeft wel iets bijzonders te bieden en straalt zijn eigen sfeer uit.
Wandelaars en fietsers, ruiters en mountainbikers kunnen via bewegwijzerde routes de diverse landschappen in al hun facetten ontdekken in hun eigen tempo. De meeste gebieden hebben hun eigen decoratieve elementen.

Op de parkeerplaats van het hotel is het startpunt van 5 verschillende wandelroutes variërend van 1.5km tot bijna 10 kilometer. In de receptie van het hotel zijn wandelkaarten verkrijgbaar. In de bewegwijzerde wandelgebieden kun je de diverse wandeltochten moeiteloos combineren.

Relaxen en lekker genieten.
Te voet, met de fiets of Vespa erop uit.

Kasteel Wurfeld is gelegen aan een knooppunt van het grensoverschrijdende fiets route netwerk. Het totale netwerk is 1000 kilometer lang, waarvan 300 kilometer autovrij. Op de kaart, via de receptie van het Kasteel te verkrijgen, staan de nummers die de knooppunten vormen voor de basis van de bewegwijzering. Met dit systeem kun je zelf je eigen route samenstellen. Alle routes kunnen in twee richtingen worden gefietst.

Kasteel Wurfeld ligt direct bij een van de knooppunten van het fietsroute netwerk in het grensgebied van Nederland en België. Natuur is hier nog ruim voorhanden en de ritten voeren je afwisselend door bossen en andere natuurgebieden. Voor een deel vormt de Maas de grens tussen de beide Limburgen. Een groot aantal bruggen en veerpontjes maken het mogelijk om ook eens een kijkje aan de andere kant van de grens te nemen.

Hotel restaurant Kasteel Wurfeld heeft voor u heerlijke arrangementen samengesteld die variëren van fietsen, golf, wellness en culinaire arrangementen.