Menukaart vanaf Juli 2022

 

 

A-La Carte:

Voorgerechten:

Per tafel kiest u voor à-la-carte

of voor een menu

       Vis:     

Carpaccio van botermakreel met crème fraîche, veldsla 18,90

Carpaccio van zalm, met rivierkreeftjes, frisse salade en bieslookcrème  19,90

Vlees:

Carpaccio van runderfilet met balsamico, rucola, pijnboompitten en Parmezaanse kaas  19,90

Vers gesneden vitello tonato, schuim van tonijn en gefrituurde kappertjes 18,90

Vegetarisch:

Taartje van mango en geitenkaas, met een honing dressing  17,90

Soepen:

We serveren een soep die aangepast is aan het seizoen  10,90

Warm tussengerecht:

Coquilles met crumble van bacon, korenaartje en oosterse beurre blanc  22,90

Hoofdgerechten :

Vis:

                                   

Dorade filet gereserveerd met een kruidenpuree, romanesco, mini prei,

gele courgettes en beurre blanc 28,90

 

Kabeljauwfilet met brandade gevuld met gerookte forel, torentjes van prei en een visserssausje 28,90

Vlees:

Tournedos (200 gram) met stroganoffsaus, seizoensgroenten, aardappelpartjes met rozemarijn  34,90

(gelieve bakwijze bekend maken)

 

Solomillo Iberico varkenshaas, bloemkoolroosjes, champignons

met rösti aardappelen en champignonsaus 28,90

Vegetarisch:

       Gegratineerd en gevulde courgette afgewerkt met kaas 25,90

 

 

Nagerechten:

 

Dame Blanche op de wijze van de chef  10,90

Chocolade moelleux met compote van donker fruit, chocolade scherven, sorbet van aardbei  10,90

Panacotta van sinaasappel, gel van sinaasappel en ijs van bloedsinaasappel     10,90

 

Kaasplank: vier Belgische kazen geserveerd met druiven/noten en gedroogd fruit 12,90

 

 

***********************

 

We werken overwegend met verse producten.
De samenstelling van de recepten kan wijzigen.
Dat u a.u.b. het personeel waarschuwt, indien u ergens allergisch voor bent.
U kunt bij ons terecht indien u vragen heeft betreffende allergenen.
De gerechten kunnen allergenen of sporen van allergenen bevatten.

*********************

Menu's

 

DRIE gangen menu à € 42,90 pp


Koude voorgerechten:

Tartaar van tomaat met crème van gerookte makreel

OF

Gerookte eendenborst met wilde perzik, walnoot en sinaasappel

Hoofdgerechten :

Dorade met een saffraan risotto, gepofte cherita tomaat en tomaten beurre-blanc

OF

Lams rump met rösti aardappel, ratatouille en lamsjus

Nagerechten:

Crème brulée met ananas, geroosterde amandel en ijs van mokka

OF
Kaasplankje; een assortiment van 4 kazen (supplement = 4,50 euro)
*********

VIJF gangen menu à € 58,90 pp

Voorgerechten :

Buratta salade met gedroogde Parmaham
Warm tussengerecht :

Coquilles, groene asperge-tips en verse limoenzest

Spoom:

Granité van pompelmoes, Campari en een scheut cava
Hoofdgerechten :

Ribeye, pommes neuf, champignonsaus en gebakken champignons
Nagerecht :

Caramel chocolade dessert

OF

Kaasplankje (4 kazen) (supplement 4,50 p.p.)

 

            

**********

ZONDAGSMENU

(Alleen verkrijgbaar op zondag)

OP ZONDAG SERVEREN WE HET GENOEMDE DRIEGANGEMENU

AAN EEN SPECIALE PRIJS VAN 38,90 EURO P.P.

EN HET VIJFGANGEMENU À 53,90 EURO P.P.

**********

We gaan zeer zorvuldig om met uw Voedselallergie en/of voedselintolerantie.
Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.
Spreek met onze medewerkers over deze zaken , zodat we op de hoogte zijn
en u een gepast voorstel kunnen maken.

**********
BTW is in al onze prijzen inbegrepen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwjaarsdag

  • Geschreven door Alex Ortmanns
  • Categorie: Content Dutch
  • Gepubliceerd: 18 maart 2019
  • Hits: 3634

MENU

 

KOUD VOORGERECHT:

Carpaccio van botervis met gele biet en créme fraîche, afgewerkt met crumble van groene kruiden

OF

Carpaccio van hert, huisgemaakte compote van mango en gemarineerde bospaddenstoelen

 

SOEP:

Bisque van kreeft met verse rivierkreeftjes en kervel

 

WARM TUSSENGERECHT:

Filet van Limburgs lam met puree van knolselder, verse wintergroentjes, geserveerd met een fijne lamsjus

HOOFDGERECHT:

Zeebaarsfilet met risotto en doperwtjes, gebakken gele courgette, geserveerd met een visserssausje

OF

Duroc-varkenslende met een saus van bospaddestoelen, gratin van bospaddestoel en spruitjes

 

Dessert van de chef:

Moelleux van chocolade, sorbet van framboos en lopende room

 

Voor een menu van 3 gangen rekenen we €42,90

Voor een menu van 4 gangen rekenen we €48,90

Voor een menu van 5 gangen rekenen we €57,90

 

Het nieuwjaarsdagmenu serveren we op zaterdag 1 januari 2022 vanaf 12 uur en ook weer vanaf 18 uur.

 

Wij versturen ook de brochure via de post op aanvraag.

Kort Kasteel Arrangement

  • Geschreven door Alex Ortmanns
  • Categorie: Content Dutch
  • Gepubliceerd: 09 maart 2019
  • Hits: 10373

- Een overnachting met ontbijtbuffet
- Een welkomstdrankje
- Een vijfgangen diner

De speciale prijs voor 1 nacht bedraagt € 132,00 per persoon

Toeristenbelasting bedraagt € 2,95 p.p.

* Toeslag eenpersoonskamer € 28, - per nacht

Forfaitaire Receptieformules

  • Geschreven door Alex Ortmanns
  • Categorie: Content Dutch
  • Gepubliceerd: 02 maart 2019
  • Hits: 4494

DRANKEN VERZORGING RECEPTIES

Voor de verzorging van uw feest of receptie kunnen wij voor u speciale tarieven hanteren zodat u een idee heeft wat de kosten globaal zullen zijn.

Om u hier een idee te geven over de mogelijkheden presenteren wij hieronder onze standaard receptieformules die gehanteerd kunnen worden bij de verzorging van uw feest.

FORTAITAIRE RECEPTIEFORMULES voor minimaal 50 personen

WURFELD 1

Dranken assortiment:
-Witte- en rode huiswijn,
-Pils, frisdranken,
-Limonades, sinaasappelsap

  1 uur 1,5u 2u 2,5u 3u 3,5u 4u
Tot.forfaitair p.p.: 9,30 11.30 13.30 15.30 16,95 18.45 19.80
met 2 hapjes 10.90 13.90 15.90 17.90 19,55 21.05 22.40
met 3 hapjes 13.15 15.15 17.15 19.15 20.80 22.30 23.65
met 4 hapjes 14.35 16.35 18.35 20.35 22,00 23.50 24.85
met 5 hapjes 15.50 17.50 19.50 21.50 23,15 24.65 26.00
met 6 hapjes 16.55 18.55 20.55 22.55 24.20 25.70 27.05
met 7 hapjes 17.50 19.50 21.50 23.50 25.15 26.65 28.00
met 8 hapjes 18.35 20.35 22.35 24.35 26.00 27.50 28.85
met 9 hapjes 19.10 21.10 23.10 25.10 26.75 28.25 29.60
met 10hapjes 19,75 21,75 23,75 25.75 27.40 28.90 30.25

 

WURFELD 2

Dranken assortiment:
Idem als Wurfeld 1, plus Cava/ Methode Champenoise of alleen Cava of Methode Champenoise en sinaasappelsap.

  1 uur 1,5u 2u 2,5u 3u 3,5u 4u
Tot.forfaitair p.p: 11.80 13.80 15.80 17.80 19.45 20.95 22.30
met 2 hapjes 14.40 16.40 18.40 20.40 22.05 23.55 24.90
met 3 hapjes 15.65 17.65 19.65 21.65 23.30 24.80 26.15
met 4 hapjes 16.85 18.85 20.85 22.85 24.50 26.00 27.35
met 5 hapjes 18.00 20.00 22.00 24.00 25.65 27.15 28.50
met 6 hapjes 19.05 21.05 23.05 25.05 26.70 28.20 29.55
met 7 hapjes 20.00 22.00 24.00 26.00 27.65 29.15 30.50
met 8 hapjes 20.85 22.85 24.85 26.85 28.50 30.00 31.35
met 9 hapjes 21.60 23.60 25.60 27.60 29.25 30.75 32.10
met10 hapjes 22.25 24.25 26.25 28.25 29.90 32.40 33.75

 

WURFELD 3

Dranken assortiment:
Idem als Wurfeld 1, plus Champagne
(en indien gewenst ook sterke dranken)
of alleen Champagne en sinaasappelsap.

  1 uur 1,5u 2u 2,5u 3u 3,5u 4u
Tot.forfaitair p.p.: 16,90 20.40 23.90 27.40 30.40 32,90 34.90
met 2 hapjes 19,50 23.00 26.50 30.00 33,00 35,50 37.50
met 3 hapjes 20,75 24.25 27.75 31.25 34,25 36,75 38.75
met 4 hapjes 21,95 25.45 28.95 32.45 35,45 37,95 39.95
met 5 hapjes 23,10 26.60 30.10 33.60 36,60 39.10 41,10
met 6 hapjes 24.15 27.65 31.15 34.65 37.65 40.15 42.15
met 7 hapjes 25.10 28.60 32.10 35.60 38.60 41.10 43,10
met 8 hapjes 25.95 29.45 32,95 36,45 39.45 41,95 43.95
met 9 hapjes 26.70 31.20 34.70 37.20 40.20 42.70 44.70
met 10hapjes 27.35 31.85 35.35 37.85 40,85 43,35 45.35

B.T.W. is inbegrepen
Deze receptieformules gelden voor een receptie/borrel.
Deze formules kunnen niet gehanteerd worden voor avondfeesten.