Menukaart September 2021

  • Geschreven door Sander
  • Categorie: Content Dutch
  • Gepubliceerd: 20 mei 2020
  • Hits: 7364

 

************************************************************************************

A-La Carte:

Voorgerechten:

       Vis:     

Tartaar van zalm, afwerking van: sappige mango, avocado en een créme van bieslook  18,90

Ceviche van zeebaars (licht gegaard in citrussappen), verse watermeloen, blue skin radijs, groene asperge  19,50

Vlees:

Gebakken eendenlever, rode wijn créme, verse brioche, veldsla en gekarmaliseerde ui  18,90

Lauwwarm buikspek, gepekelde groentes, flespompoencréme en een speciaal sausje van Hoisin  18,90

Vegetarisch:

Carpaccio van gele biet, créme van basilicum en een lichte schuim van citrus  15,50

Soepen:

Courgette/komkommersoep afgewerkt met gerookte forel  9,90

Thom Ka Khai (lichte kokossoep) met taugé en versnipperde hoenderfilet  9,90   

Warm tussengerechten:

Vlees:

Kalfslever met gesmoorde ui en kaneelappeltjes  19,90

Vis:

Kort gebakken coquilles, zoetzure venkel, créme van bospeen en een Oosters beurre-blanc sausje  19,90

Vegetarisch:

Gesauteerde bloemkool met een romig paprikasausje en een créme van doperwt  17,90

Hoofdgerechten:

Vis:

Wijtingfilet met parelcouscous, hazelnoot, spinazie, seizoensgroenten en een oosterse Beurre-Blanc  28,90

Visserspalet (2 maal witvis & 1 gamba), couscous van tomaat, Visserssausje, seizoensgroentes  32,90

Vlees:

Hammetje van eend, eigengetrokken eendenjus onion-rings, mini groentes en dauphine aardappel  28,90

Diamanthaas met Belgische frites & truffelmayonaise. Afgewerkt met honing bospeen  27,90

Vegetarisch:

Geroosterde bospeen geserveerd met lichte houmous, basilicumpesto & hazelnoot, Hasselback patato  24,90

 

 

Nagerechten:

Yoghurt dessert:

Vanilleyoghurt aangekleed met speculaas, mandarijn, crumble van noot en sorbet van yoghurt  10,90

Aardbeiendessert: Zomer op uw bord!

Gemarineerde aardbei, huisgemaakte bavarois van aardbei, crumble van rood fruit, witte chocolade en aardbeisorbet  11,90

Citroendessert:

Citroengebakje, witte chocolademousse, citroensorbet, gel van sinaasappel  10,90

Kaasplank:

Vier Belgische kazen. Soorten: Blauwschimmel, zacht, smeuïg en krachtig  12,90

 

 

***********************

 

We werken overwegend met verse producten.
De samenstelling van de recepten kan wijzigen.
Dat u a.u.b. het personeel waarschuwt, indien u ergens allergisch voor bent.
U kunt bij ons terecht indien u vragen heeft betreffende allergenen.
De gerechten kunnen allergenen of sporen van allergenen bevatten.

*********************

Menu's

 

DRIE gangen menu à € 39,90 pp


Voorgerechten:

Carpaccio van botermakreel & créme fraîche, gele biet en linten van komkommer
 

OF

Burratta salade & Italiaanse ham, balsamico parels, afgewerkt met een mix van verschillende tomaten


Hoofdgerechten :
 

Zeewolffilet met een zoete aardappelpuree, seizoensgroentes en tomaten beurre-blanc

OF

Riboast van het Limburgse varken met een sausje van mosterd, afgewerkt met groene asperges en Rösti's

Nagerechten:

Yoghurt dessert: Vanilleyoghurt aangekleed met speculaas, mandarijn, crumble van noot en sorbet van yoghurt

OF
Kaasplankje; een assortiment van 4 kazen (supplement = 3,50)
*********

VIJF gangen menu à € 56,90 pp

Voorgerechten :

 

Carpaccio van coquille met vanille, citrusparels en créme fraîche, groene asperges


Tussengerecht :

Twee kort gebakken gamba's, geserveerd in eigen jus met een créme van doperwt\

Spoom:

Sorbet van limoen en een frisse schuim van gin-tonic


Hoofdgerechten :

Lamsrack met een kruidenkorst, seizoensgroentes en aardappelgratin


Nagerecht :


Aardbeiendessert: Zomer op uw bord!

Gemarineerde aardbei, huisgemaakte bavarois van aardbei, crumble van rood fruit, witte chocolade en aardbeisorbet

OF

Kaasplankje (4 kazen) (supplement 3,50 p.p.)

 

            

**********

ZONDAGSMENU

(Alleen verkrijgbaar op zondag)

OP ZONDAG SERVEREN WE HET GENOEMDE DRIEGANGEMENU

AAN EEN SPECIALE PRIJS VAN 34,90 EURO P.P.

EN HET VIJFGANGEMENU À 49,90 EURO P.P.

**********

We gaan zeer zorvuldig om met uw Voedselallergie en/of voedselintolerantie.
Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.
Spreek met onze medewerkers over deze zaken , zodat we op de hoogte zijn
en u een gepast voorstel kunnen maken.

**********
BTW is in al onze prijzen inbegrepen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwjaarsdag

  • Geschreven door Alex Ortmanns
  • Categorie: Content Dutch
  • Gepubliceerd: 18 maart 2019
  • Hits: 2405

ALS VOORBEELD SERVEERDEN WE IN HET VERLEDEN = LUNCH & DINER:

Koud Voorgerecht:
Gemarineerde zalm met kruidensalade en crème van bieslook
OF
Livarpaté met sjonk van Livar, gekonfijte puree van sjalot,roquette sla, mosterdcrème
*********
Soep:
Romige bisque met vissoorten en groene kruiden
*********

Warm Tussengerecht:
Zeebaarsfilet met tuinkruidenpuree, beurre-blanc saus en bimi
*********

Hoofdgerecht:Filet van kabeljauw met
risotto van zeevruchten, wintergroenten en schaaldierensaus
OF
Gebraden medaillon van het Livar varken, knolselderpuree
en saus van zachte groene peper, seizoensgroenten
*********

Nagerecht:
Huisbereide lekkernijen van onze patissier

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

De prijs voor een 3 gangen menu bedraagt € 39,90
De prijs voor een 4 gangen menu bedraagt € 47,90
De prijs voor een 5 gangen menu bedraagt € 56,90

Het Nieuwjaarsdagmenu serveren we vanaf 12:00 uur en ook weer vanaf 18:00 uur

 

 

Kort Gastronomisch

  • Geschreven door Alex Ortmanns
  • Categorie: Content Dutch
  • Gepubliceerd: 09 maart 2019
  • Hits: 7322

- Een overnachting met ontbijtbuffet
- Een welkomstdrankje
- Een vijfgangen gastronomisch diner

De speciale prijs voor 1 nacht bedraagt € 129,90 per persoon

Toeristenbelasting bedraagt € 2,95 p.p.

* Toeslag eenpersoonskamer € 28, - per nacht

Forfaitaire Receptieformules

  • Geschreven door Alex Ortmanns
  • Categorie: Content Dutch
  • Gepubliceerd: 02 maart 2019
  • Hits: 3215

DRANKEN VERZORGING RECEPTIES

Voor de verzorging van uw feest of receptie kunnen wij voor u speciale tarieven hanteren zodat u een idee heeft wat de kosten globaal zullen zijn.

Om u hier een idee te geven over de mogelijkheden presenteren wij hieronder onze standaard receptieformules die gehanteerd kunnen worden bij de verzorging van uw feest.

FORTAITAIRE RECEPTIEFORMULES voor minimaal 50 personen

WURFELD 1

Dranken assortiment:
-Witte- en rode huiswijn,
-Pils, frisdranken,
-Limonades, sinaasappelsap

  1 uur 1,5u 2u 2,5u 3u 3,5u 4u
Tot.forfaitair p.p.: 9,30 11.30 13.30 15.30 16,95 18.45 19.80
met 2 hapjes 10.90 13.90 15.90 17.90 19,55 21.05 22.40
met 3 hapjes 13.15 15.15 17.15 19.15 20.80 22.30 23.65
met 4 hapjes 14.35 16.35 18.35 20.35 22,00 23.50 24.85
met 5 hapjes 15.50 17.50 19.50 21.50 23,15 24.65 26.00
met 6 hapjes 16.55 18.55 20.55 22.55 24.20 25.70 27.05
met 7 hapjes 17.50 19.50 21.50 23.50 25.15 26.65 28.00
met 8 hapjes 18.35 20.35 22.35 24.35 26.00 27.50 28.85
met 9 hapjes 19.10 21.10 23.10 25.10 26.75 28.25 29.60
met 10hapjes 19,75 21,75 23,75 25.75 27.40 28.90 30.25

 

WURFELD 2

Dranken assortiment:
Idem als Wurfeld 1, plus Cava/ Methode Champenoise of alleen Cava of Methode Champenoise en sinaasappelsap.

  1 uur 1,5u 2u 2,5u 3u 3,5u 4u
Tot.forfaitair p.p: 11.80 13.80 15.80 17.80 19.45 20.95 22.30
met 2 hapjes 14.40 16.40 18.40 20.40 22.05 23.55 24.90
met 3 hapjes 15.65 17.65 19.65 21.65 23.30 24.80 26.15
met 4 hapjes 16.85 18.85 20.85 22.85 24.50 26.00 27.35
met 5 hapjes 18.00 20.00 22.00 24.00 25.65 27.15 28.50
met 6 hapjes 19.05 21.05 23.05 25.05 26.70 28.20 29.55
met 7 hapjes 20.00 22.00 24.00 26.00 27.65 29.15 30.50
met 8 hapjes 20.85 22.85 24.85 26.85 28.50 30.00 31.35
met 9 hapjes 21.60 23.60 25.60 27.60 29.25 30.75 32.10
met10 hapjes 22.25 24.25 26.25 28.25 29.90 32.40 33.75

 

WURFELD 3

Dranken assortiment:
Idem als Wurfeld 1, plus Champagne
(en indien gewenst ook sterke dranken)
of alleen Champagne en sinaasappelsap.

  1 uur 1,5u 2u 2,5u 3u 3,5u 4u
Tot.forfaitair p.p.: 16,90 20.40 23.90 27.40 30.40 32,90 34.90
met 2 hapjes 19,50 23.00 26.50 30.00 33,00 35,50 37.50
met 3 hapjes 20,75 24.25 27.75 31.25 34,25 36,75 38.75
met 4 hapjes 21,95 25.45 28.95 32.45 35,45 37,95 39.95
met 5 hapjes 23,10 26.60 30.10 33.60 36,60 39.10 41,10
met 6 hapjes 24.15 27.65 31.15 34.65 37.65 40.15 42.15
met 7 hapjes 25.10 28.60 32.10 35.60 38.60 41.10 43,10
met 8 hapjes 25.95 29.45 32,95 36,45 39.45 41,95 43.95
met 9 hapjes 26.70 31.20 34.70 37.20 40.20 42.70 44.70
met 10hapjes 27.35 31.85 35.35 37.85 40,85 43,35 45.35

B.T.W. is inbegrepen
Deze receptieformules gelden voor een receptie/borrel.
Deze formules kunnen niet gehanteerd worden voor avondfeesten.