Menukaart vanaf Juni 2022

  • Geschreven door Sander
  • Categorie: Content Dutch
  • Gepubliceerd: 20 mei 2020
  • Hits: 15121

 

************************************************************************************

A-La Carte:

Voorgerechten:

       Vis:     

Taartje van maatjesharing, verse lente-ui, bieslookcrème fraîche 18,90

Lauwwarm gerookte zalm, crème van citroen, vers gesneden Granny Smith  18,90

Vlees:

Rolletjes gerookte rib-eye met groene asperge, truffelmayonaise en parmezaan  18,90

Vers gesneden vitello tonato, schuim van tonijn en gefrituurde kappertjes 18,90

Vegetarisch:

Salade van roodlof, verse sinaasappel, ingelegde gele biet en geitenkaas  16,90

Soepen:

Aardappel-truffelsoep gevuld met verse waterkers  10,90

Aspergeroomsoep met garnituurtje van gerookte zalm (ook vega mogelijk) 9,90   

Warm tussengerechten:

Vlees:

Zacht gegaarde kalfswang met crème van bleekselder, basilicummayonnaise en chips van casave 19,90

Vis:

Coquilles met crumble van bacon, verse limoenzest en groene asperge-tips (ook vega mogelijk) 19,90

Vegetarisch:

Asperges à la Flamande (eventueel met hesp) 17,90

Hoofdgerechten:

Vis:

Heilbotfilet met parelcouscous, groene pesto, hazelnoot en spinazie, paarse bloemkoolzest en oosterse beurre-blanc 28,90

Kabeljauwfilet met brandade gevuld met gerookte forel, torentjes van prei en een visserssausje 28,90

Vlees:

Lamsrack met een kruidenkorst, geroosterde venkel, met een puree van truffelaardappel en lamsjus  32,90

Diamanthaas met huisgemaakte stroganoffsaus, seizoensgroentes, aardappelpartjes met rozemarijn

(gelieve bakwijze bekend maken)  28,90

Vegetarisch:

Asperges à la flamande als hoofdgerecht (ook mogelijk met hesp) 26,90

       Quiche van ricotta en spinazie, Hasselback potato en tomaten beurre-blanc 26,90

 

 

Nagerechten:

 

Mini loaf: banketbakkersroom, verse sinaasappel, mango gel, amandelschaafsel en sorbet van sinaasappel  10,90

Huisgemaakte cremeux van ananas, gemarineerde ananas, mousse van witte Belgische chocolade en ijs van pecannoot     10,90

Chocolade moelleux met compote van donker fruit, chocolade scherven, sorbet van aardbei  10,90

 

Kaasplank: vier Belgische kazen geserveerd met druiven/noten en gedroogd fruit 12,90

 

 

***********************

 

We werken overwegend met verse producten.
De samenstelling van de recepten kan wijzigen.
Dat u a.u.b. het personeel waarschuwt, indien u ergens allergisch voor bent.
U kunt bij ons terecht indien u vragen heeft betreffende allergenen.
De gerechten kunnen allergenen of sporen van allergenen bevatten.

*********************

Menu's

 

DRIE gangen menu à € 41,90 pp


Koude voorgerechten:

Gravad lachs met gemarineerde rode ui en schuim vn mierikswortel 

OF

Gerookte eendenborst met verse granaatappel en sinasappelgel

Hoofdgerechten :

Roodbaarsfilet met een mousseline van broccoli, gepofte cherita tomaat, tomaten beurre-blanc

OF

Solomillo varkenshaasje met pepersaus, verse seizoensgroentes, hasselback potato

Nagerechten:

Parfait nougat met gezouten caramelsaus, crumble van chocolade en schuim van espresso

OF
Kaasplankje; een assortiment van 4 kazen (supplement = 3,50)
*********

VIJF gangen menu à € 57,90 pp

Voorgerechten :

Terrine van ganzenlever, vers gebakken brioche, crème van rode wijn
Warm tussengerecht :

Coquilles, groene asperge-tips en verse limoenzest

Spoom:

Sorbet van cava & perzik met schuim van perzik
Hoofdgerechten :

Varkens rib-roast, puree van truffelaardappel, crème van pompoen en huisgemaakte dragon-jus
Nagerecht :

Mini loaf: banketbakkersroom/sinaasappel/gel van mango/sorbet van sinaasappel

OF

Kaasplankje (4 kazen) (supplement 3,50 p.p.)

 

            

**********

ZONDAGSMENU

(Alleen verkrijgbaar op zondag)

OP ZONDAG SERVEREN WE HET GENOEMDE DRIEGANGEMENU

AAN EEN SPECIALE PRIJS VAN 36,90 EURO P.P.

EN HET VIJFGANGEMENU À 51,90 EURO P.P.

**********

We gaan zeer zorvuldig om met uw Voedselallergie en/of voedselintolerantie.
Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.
Spreek met onze medewerkers over deze zaken , zodat we op de hoogte zijn
en u een gepast voorstel kunnen maken.

**********
BTW is in al onze prijzen inbegrepen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwjaarsdag

  • Geschreven door Alex Ortmanns
  • Categorie: Content Dutch
  • Gepubliceerd: 18 maart 2019
  • Hits: 3402

MENU

 

KOUD VOORGERECHT:

Carpaccio van botervis met gele biet en créme fraîche, afgewerkt met crumble van groene kruiden

OF

Carpaccio van hert, huisgemaakte compote van mango en gemarineerde bospaddenstoelen

 

SOEP:

Bisque van kreeft met verse rivierkreeftjes en kervel

 

WARM TUSSENGERECHT:

Filet van Limburgs lam met puree van knolselder, verse wintergroentjes, geserveerd met een fijne lamsjus

HOOFDGERECHT:

Zeebaarsfilet met risotto en doperwtjes, gebakken gele courgette, geserveerd met een visserssausje

OF

Duroc-varkenslende met een saus van bospaddestoelen, gratin van bospaddestoel en spruitjes

 

Dessert van de chef:

Moelleux van chocolade, sorbet van framboos en lopende room

 

Voor een menu van 3 gangen rekenen we €42,90

Voor een menu van 4 gangen rekenen we €48,90

Voor een menu van 5 gangen rekenen we €57,90

 

Het nieuwjaarsdagmenu serveren we op zaterdag 1 januari 2022 vanaf 12 uur en ook weer vanaf 18 uur.

 

Wij versturen ook de brochure via de post op aanvraag.

Kort Kasteel Arrangement

  • Geschreven door Alex Ortmanns
  • Categorie: Content Dutch
  • Gepubliceerd: 09 maart 2019
  • Hits: 9673

- Een overnachting met ontbijtbuffet
- Een welkomstdrankje
- Een vijfgangen diner

De speciale prijs voor 1 nacht bedraagt € 132,00 per persoon

Toeristenbelasting bedraagt € 2,95 p.p.

* Toeslag eenpersoonskamer € 28, - per nacht

Forfaitaire Receptieformules

  • Geschreven door Alex Ortmanns
  • Categorie: Content Dutch
  • Gepubliceerd: 02 maart 2019
  • Hits: 4186

DRANKEN VERZORGING RECEPTIES

Voor de verzorging van uw feest of receptie kunnen wij voor u speciale tarieven hanteren zodat u een idee heeft wat de kosten globaal zullen zijn.

Om u hier een idee te geven over de mogelijkheden presenteren wij hieronder onze standaard receptieformules die gehanteerd kunnen worden bij de verzorging van uw feest.

FORTAITAIRE RECEPTIEFORMULES voor minimaal 50 personen

WURFELD 1

Dranken assortiment:
-Witte- en rode huiswijn,
-Pils, frisdranken,
-Limonades, sinaasappelsap

  1 uur 1,5u 2u 2,5u 3u 3,5u 4u
Tot.forfaitair p.p.: 9,30 11.30 13.30 15.30 16,95 18.45 19.80
met 2 hapjes 10.90 13.90 15.90 17.90 19,55 21.05 22.40
met 3 hapjes 13.15 15.15 17.15 19.15 20.80 22.30 23.65
met 4 hapjes 14.35 16.35 18.35 20.35 22,00 23.50 24.85
met 5 hapjes 15.50 17.50 19.50 21.50 23,15 24.65 26.00
met 6 hapjes 16.55 18.55 20.55 22.55 24.20 25.70 27.05
met 7 hapjes 17.50 19.50 21.50 23.50 25.15 26.65 28.00
met 8 hapjes 18.35 20.35 22.35 24.35 26.00 27.50 28.85
met 9 hapjes 19.10 21.10 23.10 25.10 26.75 28.25 29.60
met 10hapjes 19,75 21,75 23,75 25.75 27.40 28.90 30.25

 

WURFELD 2

Dranken assortiment:
Idem als Wurfeld 1, plus Cava/ Methode Champenoise of alleen Cava of Methode Champenoise en sinaasappelsap.

  1 uur 1,5u 2u 2,5u 3u 3,5u 4u
Tot.forfaitair p.p: 11.80 13.80 15.80 17.80 19.45 20.95 22.30
met 2 hapjes 14.40 16.40 18.40 20.40 22.05 23.55 24.90
met 3 hapjes 15.65 17.65 19.65 21.65 23.30 24.80 26.15
met 4 hapjes 16.85 18.85 20.85 22.85 24.50 26.00 27.35
met 5 hapjes 18.00 20.00 22.00 24.00 25.65 27.15 28.50
met 6 hapjes 19.05 21.05 23.05 25.05 26.70 28.20 29.55
met 7 hapjes 20.00 22.00 24.00 26.00 27.65 29.15 30.50
met 8 hapjes 20.85 22.85 24.85 26.85 28.50 30.00 31.35
met 9 hapjes 21.60 23.60 25.60 27.60 29.25 30.75 32.10
met10 hapjes 22.25 24.25 26.25 28.25 29.90 32.40 33.75

 

WURFELD 3

Dranken assortiment:
Idem als Wurfeld 1, plus Champagne
(en indien gewenst ook sterke dranken)
of alleen Champagne en sinaasappelsap.

  1 uur 1,5u 2u 2,5u 3u 3,5u 4u
Tot.forfaitair p.p.: 16,90 20.40 23.90 27.40 30.40 32,90 34.90
met 2 hapjes 19,50 23.00 26.50 30.00 33,00 35,50 37.50
met 3 hapjes 20,75 24.25 27.75 31.25 34,25 36,75 38.75
met 4 hapjes 21,95 25.45 28.95 32.45 35,45 37,95 39.95
met 5 hapjes 23,10 26.60 30.10 33.60 36,60 39.10 41,10
met 6 hapjes 24.15 27.65 31.15 34.65 37.65 40.15 42.15
met 7 hapjes 25.10 28.60 32.10 35.60 38.60 41.10 43,10
met 8 hapjes 25.95 29.45 32,95 36,45 39.45 41,95 43.95
met 9 hapjes 26.70 31.20 34.70 37.20 40.20 42.70 44.70
met 10hapjes 27.35 31.85 35.35 37.85 40,85 43,35 45.35

B.T.W. is inbegrepen
Deze receptieformules gelden voor een receptie/borrel.
Deze formules kunnen niet gehanteerd worden voor avondfeesten.