• Geschreven door Sander
  • Categorie: Content Dutch
  • Gepubliceerd: 20 mei 2020
  • Hits: 2904

A-La Carte Menu:

Voorgerechten:

Paté van eend, Crunch van Gemberkoek en een loempia van eendenstoof               

€ 17,90

Carpaccio van Coquille, gele biet, Crème fraîche, vanille dressing en crumble van ui           

€ 18,90

Soep:

Maissoep gevuld met babymais en hoenderfilet

                    € 9,90                   

Warm tussengerecht:

Krokant gebakken kalfszwezerik, gebakken appel en stroopjus

€ 21,90

Hoofdgerecht:

Rode mul filet, Schaaldieren Beurre-Blanc, Parelcouscous met hazelnoot en waterkers

€ 27,50

Tournedos met Pepersaus, Belgische frites en Truffelmayonaise

(Geeft u a.u.b. de bakwijze aan)

€ 32,90

Nagerechten:

* Yoghurt dessert: Parfait van honing, crunch van noten, Yoghurt schuim en sorbet van Yoghurt

€ 10,90

* Gegrilde wilde perzik gevuld met crumble van Amandel & kaneel en kaneelijs

€ 10,90

* Kaasplankje met een trio van kazen, Notenmix, Roggebrood, Honing en Appelstroop

€ 12,90

***********************

We werken overwegend met verse producten.

De samenstelling van de recepten kan wijzigen.

Dat u a.u.b. het personeel waarschuwt, indien u ergens allergisch voor bent.

U kunt bij ons terecht indien u vragen heeft betreffende allergenen.

De gerechten kunnen allergenen of sporen van allergenen bevatten.

*********************

 

 

PER TAFEL KIEST U: OF A-LA CARTE OF VOOR ONS MENU!

 

Menu's

Wij stellen voor u een mooi menu samen, dit varieert van ''Petit Faim'' (TWEE gangen), tot ''Grand Faim'' (ZES gangen)

Eerst bepaalt u hoeveel gangen u wenst te nemen.

 

TWEE gangen menu à € 34,50 pp

(Voorgerecht en Hoofdgerecht) :
Voorgerechten:

Tonijntartaar, zoetzure komkommer, avocado, bieslookolie/bieslookcréme

OF

Carpaccio van Coquille, gele biet, creme fraiche, vanille dressing

OF

Bavette (een bijzonder stukje rundsvlees), tataki bereiding, gefermenteerde knoflookcreme

OF

Paté van eend, gemberkoekcrumble en huisgemaakte bitterbal van eend


Hoofdgerechten :

Wijtingfilet met een witte wijnsaus, Parelcouscous met paarse bloemkool, Babypaksoi en bospeen

OF

Rode mul filet, schaaldieren Beurre-Blanc, parelcouscous, hazelnoot en waterkers

OF

Tournedos met pepersaus, Belgische frieten en truffelmayonaisse. Als u kiest voor de Tournedos dan rekenen wij een supplement van €4,90 p.p. (geeft u ook aub de bakwijze aan)

OF

Eendenborstfilet met knolselderpuree, cognac-gembersaus, gesauteerde bloemkool

 

**********

DRIE gangen menu à € 39,90 pp
(voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht
)
:
Voorgerechten:

Tonijntartaar, zoetzure komkommer, avocado, bieslookolie/bieslookcréme

OF

Carpaccio van Coquille, gele biet, creme fraiche, vanille dressing

OF

Bavette (een bijzonder stukje rundsvlees), tataki bereiding, gefermenteerde knoflookcreme

OF

Paté van eend, gemberkoekcrumble en huisgemaakte bitterbal van eend

 

Hoofdgerechten :

Wijtingfilet met een witte wijnsaus, Parelcouscous met paarse bloemkool, Babypaksoi en bospeen

OF

Rode mul filet, schaaldieren Beurre-Blanc, parelcouscous, hazelnoot en waterkers

OF

Tournedos met pepersaus, Belgische frieten en truffelmayonaisse. Als u kiest voor de Tournedos dan rekenen wij een supplement van €4,90 p.p. (geeft u ook aub de bakwijze aan)

OF

Eendenborstfilet met knolselderpuree, cognac-gembersaus, gesauteerde bloemkool

 

Nagerecht :

Pavlova: Italiaans schuim met diverse soorten vers fruit

OF

Yoghurt dessert, parfait van honing, crunch van noten en yoghurt sorbet, schuim van yoghurt

OF

Gegrilde nectarine gevuld met crumble van amandel, kaneel en kaneelijs

OF

Kaasplankje (supplemenmt à € 3,90 p.p.) met een trio van kazen, Notenmix, roggebrood, Honing en appel-peren stroop

**********

VIER gangen menu à € 45,90 pp
(voorgerecht, soep, hoofdgerecht en nagerecht)
:

Voorgerechten :

Tonijntartaar, zoetzure komkommer, avocado, bieslookolie/bieslookcréme

OF

Carpaccio van Coquille, gele biet, creme fraiche, vanille dressing

OF

Bavette (een bijzonder stukje rundsvlees), tataki bereiding, gefermenteerde knoflookcreme

OF

Paté van eend, gemberkoekcrumble en huisgemaakte bitterbal van eend

 

Soep :
Spinaziesoep met gerookte zalm


Hoofdgerechten :

Wijtingfilet met een witte wijnsaus, Parelcouscous met paarse bloemkool, Babypaksoi en bospeen

OF

Rode mul filet, schaaldieren Beurre-Blanc, parelcouscous, hazelnoot en waterkers

OF

Tournedos met pepersaus, Belgische frieten en truffelmayonaisse. Als u kiest voor de Tournedos dan rekenen wij een supplement van €4,90 p.p. (geeft u ook aub de bakwijze aan)

OF

Eendenborstfilet met knolselderpuree, cognac-gembersaus, gesauteerde bloemkool

 

Nagerecht :

Pavlova: Italiaans schuim met diverse soorten vers fruit

OF

Yoghurt dessert, parfait van honing, crunch van noten en yoghurt sorbet, schuim van yoghurt

OF

Gegrilde nectarine gevuld met crumble van amandel, kaneel en kaneelijs

OF

Kaasplankje (supplemenmt à € 3,90 p.p.) met een trio van kazen, Notenmix, roggebrood, Honing en appel-peren stroop

 

**********

VIJF gangen menu à € 55,90 pp
(voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht en nagerecht)
:
Voorgerechten :

Tonijntartaar, zoetzure komkommer, avocado, bieslookolie/bieslookcréme

OF

Carpaccio van Coquille, gele biet, creme fraiche, vanille dressing

OF

Bavette (een bijzonder stukje rundsvlees), tataki bereiding, gefermenteerde knoflookcreme

OF

Paté van eend, gemberkoekcrumble en huisgemaakte bitterbal van eend

 

Soep :
Spinzasiesoep met gerookte zalm
Tussengerecht :

Coquilles met ingelegde prei, zoetzure venkel en crème van wortel

Hoofdgerechten :

Wijtingfilet met een witte wijnsaus, Parelcouscous met paarse bloemkool, Babypaksoi en bospeen

OF

Rode mul filet, schaaldieren Beurre-Blanc, parelcouscous, hazelnoot en waterkers

OF

Tournedos met pepersaus, Belgische frieten en truffelmayonaisse. Als u kiest voor de Tournedos dan rekenen wij een supplement van €4,90 p.p. (geeft u ook aub de bakwijze aan)

OF

Eendenborstfilet met knolselderpuree, cognac-gembersaus, gesauteerde bloemkool

 

Nagerecht :

Pavlova: Italiaans schuim met diverse soorten vers fruit

OF

Yoghurt dessert, parfait van honing, crunch van noten en yoghurt sorbet, schuim van yoghurt

OF

Gegrilde nectarine gevuld met crumble van amandel, kaneel en kaneelijs

OF

Kaasplankje (supplemenmt à € 3,90 p.p.) met een trio van kazen, Notenmix, roggebrood, Honing en appel-peren stroop

 

**********

ZES gangen menu à € 62,90 pp
(voorgerecht, soep, tussengerecht, sorbet/spoom,
hoofdgerecht en nagerecht
:
Het zesgangenmenu bestaat uit het vijfgangenmenu,
plus de spoom geserveerd voor het hoofdgerecht
:

 

Sorbet/spoom :
op basis van spicy pumpkin en schuim van selder

**********

Vegetarisch menu :
********
DRIE gangen menu à € 38,90 pp
(voorgerecht en hoofdgerecht en nagerecht)
:
Voorgerecht :
Buffel mozzarella, diverse tomaatsoorten, groene pesto en balsamico
Hoofdgerecht :
Gevulde gele courgette met verse groentes, met een jasje van gegrilde kaas en Hasselback-potato

Nagerecht :
Yoghurt dessert: Parfait van honing, crunch van noten, Yoghurt schuim en sorbet van Yoghurt

**********

ZONDAGSMENU À 29,95 EURO P.P.

(Alleen verkrijgbaar op zondag)

Soep;

Maissoep gevuld met babymais en hoenderfilet

Hoofdgerecht;

Wijtingfilet met een witte wijnsaus, Parelcouscous met paarse bloemkool, Babypaksoi en bospeen

OF

Eendenborstfilet met knolselderpuree, Cognac-gembersaus, gesauteerde bloemkool

 

Nagerecht;

Pavlova: Italiaans schuim met diverse soorten vers fruit

**********

We gaan zeer zorvuldig om met uw Voedselallergie en/of voedselintolerantie.
Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.
Spreek met onze medewerkers over deze zaken , zodat we op de hoogte zijn
en u een gepast voorstel kunnen maken.

**********
BTW is in al onze prijzen inbegrepen.

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Geschreven door Alex Ortmanns
  • Categorie: Content Dutch
  • Gepubliceerd: 18 maart 2019
  • Hits: 1615

LUNCH & DINER:

Koud Voorgerecht:

Gemarineerde zalm met kruidensalade en crème van bieslook

OF

Livarpaté met sjonk van Livar, gekonfijte puree van sjalot,

roquette sla, mosterdcrème

***

Soep:

Romige bisque met vissoorten en groene kruiden

***

Warm Tussengerecht:

Zeebaarsfilet met tuinkruidenpuree, beurre-blanc saus en bimi

***

Hoofdgerecht:

Filet van kabeljauw met risotto van zeevruchten,

wintergroenten en schaaldierensaus

OF

Gebraden medaillon van het Livar varken, knolselderpuree en saus van zachte groene peper, seizoensgroenten

***

Nagerecht:

Huisbereide lekkernijen van onze patissier

 

De prijs voor een 3 gangen menu bedraagt € 39,90

De prijs voor een 4 gangen menu bedraagt € 47,90

De prijs voor een 5 gangen menu bedraagt € 56,90

 

Het Nieuwjaarsdagmenu serveren we op woensdag 1 januari 2020 vanaf 12:00 uur en ook weer vanaf 18:00 uur

 

 

  • Geschreven door Alex Ortmanns
  • Categorie: Content Dutch
  • Gepubliceerd: 09 maart 2019
  • Hits: 4946

- Een overnachting met ontbijtbuffet
- Een welkomstdrankje
- Een vijfgangen gastronomisch diner

De speciale prijs voor 1 nacht bedraagt € 129,90 per persoon

Toeristenbelasting bedraagt € 2,90 p.p.

* Toeslag eenpersoonskamer € 28, - per nacht

  • Geschreven door Alex Ortmanns
  • Categorie: Content Dutch
  • Gepubliceerd: 02 maart 2019
  • Hits: 2236

DRANKEN VERZORGING RECEPTIES

Voor de verzorging van uw feest of receptie kunnen wij voor u speciale tarieven hanteren zodat u een idee heeft wat de kosten globaal zullen zijn.

Om u hier een idee te geven over de mogelijkheden presenteren wij hieronder onze standaard receptieformules die gehanteerd kunnen worden bij de verzorging van uw feest.

FORTAITAIRE RECEPTIEFORMULES voor minimaal 50 personen

WURFELD 1

Dranken assortiment:
-Witte- en rode huiswijn,
-Pils, frisdranken,
-Limonades, sinaasappelsap

  1 uur 1,5u 2u 2,5u 3u 3,5u 4u
Tot.forfaitair p.p.: 9,30 11.30 13.30 15.30 16,95 18.45 19.80
met 2 hapjes 10.90 13.90 15.90 17.90 19,55 21.05 22.40
met 3 hapjes 13.15 15.15 17.15 19.15 20.80 22.30 23.65
met 4 hapjes 14.35 16.35 18.35 20.35 22,00 23.50 24.85
met 5 hapjes 15.50 17.50 19.50 21.50 23,15 24.65 26.00
met 6 hapjes 16.55 18.55 20.55 22.55 24.20 25.70 27.05
met 7 hapjes 17.50 19.50 21.50 23.50 25.15 26.65 28.00
met 8 hapjes 18.35 20.35 22.35 24.35 26.00 27.50 28.85
met 9 hapjes 19.10 21.10 23.10 25.10 26.75 28.25 29.60
met 10hapjes 19,75 21,75 23,75 25.75 27.40 28.90 30.25

 

WURFELD 2

Dranken assortiment:
Idem als Wurfeld 1, plus Cava/ Methode Champenoise of alleen Cava of Methode Champenoise en sinaasappelsap.

  1 uur 1,5u 2u 2,5u 3u 3,5u 4u
Tot.forfaitair p.p: 11.80 13.80 15.80 17.80 19.45 20.95 22.30
met 2 hapjes 14.40 16.40 18.40 20.40 22.05 23.55 24.90
met 3 hapjes 15.65 17.65 19.65 21.65 23.30 24.80 26.15
met 4 hapjes 16.85 18.85 20.85 22.85 24.50 26.00 27.35
met 5 hapjes 18.00 20.00 22.00 24.00 25.65 27.15 28.50
met 6 hapjes 19.05 21.05 23.05 25.05 26.70 28.20 29.55
met 7 hapjes 20.00 22.00 24.00 26.00 27.65 29.15 30.50
met 8 hapjes 20.85 22.85 24.85 26.85 28.50 30.00 31.35
met 9 hapjes 21.60 23.60 25.60 27.60 29.25 30.75 32.10
met10 hapjes 22.25 24.25 26.25 28.25 29.90 32.40 33.75

 

WURFELD 3

Dranken assortiment:
Idem als Wurfeld 1, plus Champagne
(en indien gewenst ook sterke dranken)
of alleen Champagne en sinaasappelsap.

  1 uur 1,5u 2u 2,5u 3u 3,5u 4u
Tot.forfaitair p.p.: 16,90 20.40 23.90 27.40 30.40 32,90 34.90
met 2 hapjes 19,50 23.00 26.50 30.00 33,00 35,50 37.50
met 3 hapjes 20,75 24.25 27.75 31.25 34,25 36,75 38.75
met 4 hapjes 21,95 25.45 28.95 32.45 35,45 37,95 39.95
met 5 hapjes 23,10 26.60 30.10 33.60 36,60 39.10 41,10
met 6 hapjes 24.15 27.65 31.15 34.65 37.65 40.15 42.15
met 7 hapjes 25.10 28.60 32.10 35.60 38.60 41.10 43,10
met 8 hapjes 25.95 29.45 32,95 36,45 39.45 41,95 43.95
met 9 hapjes 26.70 31.20 34.70 37.20 40.20 42.70 44.70
met 10hapjes 27.35 31.85 35.35 37.85 40,85 43,35 45.35

B.T.W. is inbegrepen
Deze receptieformules gelden voor een receptie/borrel.
Deze formules kunnen niet gehanteerd worden voor avondfeesten.