Menukaart vanaf Oktober 2021

  • Geschreven door Sander
  • Categorie: Content Dutch
  • Gepubliceerd: 20 mei 2020
  • Hits: 9221

 

************************************************************************************

A-La Carte:

Voorgerechten:

       Vis:     

Taartje met gerookte forel, créme fraîche, roseval aardappel en verse groene groenten  18,90

Ceviche van zeebaars (licht gegaard in citrussappen), verse galia meloen, blue skin radijs, groene asperges  18,90

Vlees:

Gebakken eendenlever, rode wijn créme, verse brioche, veldsla en gekarmaliseerde ui  19,90

Terrine van haas, peer en wijn, gel van rode wijn, sjalot confituur 18,90

Vegetarisch:

Carpaccio van verse vijgen, dotjes van geitenkaas, Bourbon vanille, afgewerkt met honing  16,90

Soepen:

Butternut pompoensoep gevuld met gerookte zalm en pijnboompitjes  9,90

Roomsoep van wild, geserveerd met bospaddenstoelen, crém fraîche en groene kruiden 9,90   

Warm tussengerechten:

Vlees:

Hammetje van wilde eend, onion rings, afgewerkt met een huisgetrokken eendenjus  19,90

Vis:

Kort gebakken gamba's met créme van doperwt, afgewerkt met een eigen jus van gamba 19,90

Vegetarisch:

Boeketje van verschillend soorten bospeen, lichte humus 17,90

Hoofdgerechten:

Vis:

Botervisfilet geserveerd met saffraanrisotto en tuinbonen, verse sseizoensgroentes en een tomaten beurre-Blanc 28,90

Roodbaarsfilet met gepofte cherita tomaat, créme van pompoen en een stamppotje van bospeen, afgewerkt met een witte wijnsaus  28,90

Vlees:

Hertenbief met een sausje van wild, créme van pastinaak, stoofpeer en gratin van eekhoorntjesbrood (vlees word standaard bleu gebakken)  29,90

Fazantenborstfilet met een puree van zuurkool, haricots verts geserveerd in gerookt spek en eigen jus  28,90

Vegetarisch:

Mix van in tempura gebakken verse groentes, afgewerkt met Parmezaanse kaas en truffelolie, hasselback patato 24,90

 

 

Nagerechten:

Yoghurt dessert:

Vanilleyoghurt aangekleed met speculaas, mandarijn, crumble van noot en sorbet van yoghurt  10,90

Geporcheerde peer met een crumble van hazelnoot en walnoot, sorbet van cava en peer  11,90

Créme brûlée met Bourbon-Vanille ijs, sinaasappelgel, verse zest van sinaasappel  10,90

Kaasplank:

Vier Belgische kazen 12,90

 

 

***********************

 

We werken overwegend met verse producten.
De samenstelling van de recepten kan wijzigen.
Dat u a.u.b. het personeel waarschuwt, indien u ergens allergisch voor bent.
U kunt bij ons terecht indien u vragen heeft betreffende allergenen.
De gerechten kunnen allergenen of sporen van allergenen bevatten.

*********************

Menu's

 

DRIE gangen menu à € 41,90 pp


Koude voorgerechten:

Carpaccio van coquille, parels van sjalot en créme fraîche, groene asperges
 

OF

Carpaccio van hert, gekarmaliseerde ui, veldsla, afgewerkt met gefermenteerde knoflookmayo


Hoofdgerechten :
 

Filet van wilde zeebaars. geserveerd met parelcouscous, lamsoor, shiitake en een oosterse beurre-blanc

OF

Hertenrack met een korst van dijon-mosterd en pecannoot, rode kool en spruitjes, afgewerkt met een wild sausje

Nagerechten:

Créme Brulée met een bourbon-vanille ijs, sinaasappelgel en afgewerkt met een verse zest van sinaasappel

OF
Kaasplankje; een assortiment van 4 kazen (supplement = 3,50)
*********

VIJF gangen menu à € 57,90 pp

Voorgerechten :

 

Taartje van wilde zalm, verse avocado en sappige mango, bieslookcréme


Warm tussengerecht :

Hazenrugfilet met een eigen getrokken wildjus, zalfje van wortel

Spoom:

Sorbet van wilde peer en schuim van peer


Hoofdgerechten :

Wildzwijnrugfilet met een saus van bosbes, zoete aardappelpuree en spruitjes met dijon-mosterd


Nagerecht :

Geporcheerde peer met een crumble van hazelnoot & walnoot, afgewerkt met een sorbet van cava en peer

OF

Kaasplankje (4 kazen) (supplement 3,50 p.p.)

 

            

**********

ZONDAGSMENU

(Alleen verkrijgbaar op zondag)

OP ZONDAG SERVEREN WE HET GENOEMDE DRIEGANGEMENU

AAN EEN SPECIALE PRIJS VAN 36,90 EURO P.P.

EN HET VIJFGANGEMENU À 51,90 EURO P.P.

**********

We gaan zeer zorvuldig om met uw Voedselallergie en/of voedselintolerantie.
Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.
Spreek met onze medewerkers over deze zaken , zodat we op de hoogte zijn
en u een gepast voorstel kunnen maken.

**********
BTW is in al onze prijzen inbegrepen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwjaarsdag

  • Geschreven door Alex Ortmanns
  • Categorie: Content Dutch
  • Gepubliceerd: 18 maart 2019
  • Hits: 2608

MENU

 

KOUD VOORGERECHT:

Carpaccio van botervis met gele biet en créme fraîche, afgewerkt met crumble van groene kruiden

OF

Carpaccio van hert, huisgemaakte compote van mango en gemarineerde bospaddenstoelen

 

SOEP:

Bisque van kreeft met verse rivierkreeftjes en kervel

 

WARM TUSSENGERECHT:

Filet van Limburgs lam met puree van knolselder, verse wintergroentjes, geserveerd met een visserssausje

OF

Duroc-varkenslende met een saus van bospaddestoelen, gratin van bospaddestoel en spruitjes

 

Dessert van de chef:

Moelleux van chocolade, sorbet van framboos en lopende room

 

Voor een menu van 3 gangen rekenen we €42,90

Voor een menu van 4 gangen rekenen we €48,90

Voor een menu van 5 gangen rekenen we €57,90

 

Het nieuwjaarsdagmenu serveren we op zaterdag 1 januari 2022 vanaf 12 uur en ook weer vanaf 18 uur.

 

Wij versturen ook de brochure via de post op aanvraag.

Kort Gastronomisch

  • Geschreven door Alex Ortmanns
  • Categorie: Content Dutch
  • Gepubliceerd: 09 maart 2019
  • Hits: 7800

- Een overnachting met ontbijtbuffet
- Een welkomstdrankje
- Een vijfgangen gastronomisch diner

De speciale prijs voor 1 nacht bedraagt € 129,90 per persoon

Toeristenbelasting bedraagt € 2,95 p.p.

* Toeslag eenpersoonskamer € 28, - per nacht

Forfaitaire Receptieformules

  • Geschreven door Alex Ortmanns
  • Categorie: Content Dutch
  • Gepubliceerd: 02 maart 2019
  • Hits: 3399

DRANKEN VERZORGING RECEPTIES

Voor de verzorging van uw feest of receptie kunnen wij voor u speciale tarieven hanteren zodat u een idee heeft wat de kosten globaal zullen zijn.

Om u hier een idee te geven over de mogelijkheden presenteren wij hieronder onze standaard receptieformules die gehanteerd kunnen worden bij de verzorging van uw feest.

FORTAITAIRE RECEPTIEFORMULES voor minimaal 50 personen

WURFELD 1

Dranken assortiment:
-Witte- en rode huiswijn,
-Pils, frisdranken,
-Limonades, sinaasappelsap

  1 uur 1,5u 2u 2,5u 3u 3,5u 4u
Tot.forfaitair p.p.: 9,30 11.30 13.30 15.30 16,95 18.45 19.80
met 2 hapjes 10.90 13.90 15.90 17.90 19,55 21.05 22.40
met 3 hapjes 13.15 15.15 17.15 19.15 20.80 22.30 23.65
met 4 hapjes 14.35 16.35 18.35 20.35 22,00 23.50 24.85
met 5 hapjes 15.50 17.50 19.50 21.50 23,15 24.65 26.00
met 6 hapjes 16.55 18.55 20.55 22.55 24.20 25.70 27.05
met 7 hapjes 17.50 19.50 21.50 23.50 25.15 26.65 28.00
met 8 hapjes 18.35 20.35 22.35 24.35 26.00 27.50 28.85
met 9 hapjes 19.10 21.10 23.10 25.10 26.75 28.25 29.60
met 10hapjes 19,75 21,75 23,75 25.75 27.40 28.90 30.25

 

WURFELD 2

Dranken assortiment:
Idem als Wurfeld 1, plus Cava/ Methode Champenoise of alleen Cava of Methode Champenoise en sinaasappelsap.

  1 uur 1,5u 2u 2,5u 3u 3,5u 4u
Tot.forfaitair p.p: 11.80 13.80 15.80 17.80 19.45 20.95 22.30
met 2 hapjes 14.40 16.40 18.40 20.40 22.05 23.55 24.90
met 3 hapjes 15.65 17.65 19.65 21.65 23.30 24.80 26.15
met 4 hapjes 16.85 18.85 20.85 22.85 24.50 26.00 27.35
met 5 hapjes 18.00 20.00 22.00 24.00 25.65 27.15 28.50
met 6 hapjes 19.05 21.05 23.05 25.05 26.70 28.20 29.55
met 7 hapjes 20.00 22.00 24.00 26.00 27.65 29.15 30.50
met 8 hapjes 20.85 22.85 24.85 26.85 28.50 30.00 31.35
met 9 hapjes 21.60 23.60 25.60 27.60 29.25 30.75 32.10
met10 hapjes 22.25 24.25 26.25 28.25 29.90 32.40 33.75

 

WURFELD 3

Dranken assortiment:
Idem als Wurfeld 1, plus Champagne
(en indien gewenst ook sterke dranken)
of alleen Champagne en sinaasappelsap.

  1 uur 1,5u 2u 2,5u 3u 3,5u 4u
Tot.forfaitair p.p.: 16,90 20.40 23.90 27.40 30.40 32,90 34.90
met 2 hapjes 19,50 23.00 26.50 30.00 33,00 35,50 37.50
met 3 hapjes 20,75 24.25 27.75 31.25 34,25 36,75 38.75
met 4 hapjes 21,95 25.45 28.95 32.45 35,45 37,95 39.95
met 5 hapjes 23,10 26.60 30.10 33.60 36,60 39.10 41,10
met 6 hapjes 24.15 27.65 31.15 34.65 37.65 40.15 42.15
met 7 hapjes 25.10 28.60 32.10 35.60 38.60 41.10 43,10
met 8 hapjes 25.95 29.45 32,95 36,45 39.45 41,95 43.95
met 9 hapjes 26.70 31.20 34.70 37.20 40.20 42.70 44.70
met 10hapjes 27.35 31.85 35.35 37.85 40,85 43,35 45.35

B.T.W. is inbegrepen
Deze receptieformules gelden voor een receptie/borrel.
Deze formules kunnen niet gehanteerd worden voor avondfeesten.