Wilt u in een romantisch kasteel genieten van een bijzondere avond met modeshow, optreden van bekende musici en eventueel met een chic diner en/of overnachting? Dan zijn jullie van harte welkom op zaterdagavond 15 april van 18.00 uur tot 21.00 uur.

Locatie: Kasteel Wurfeld, Kapelweg 60, B-3680 Maaseik, België.

 

Tijdens het evenement presenteert Designmerk Irischa (Fashiondesigner Irena Matheeuwsen), de Nieuwe Zomercollectie "True Colors", met prachtige zomerse kleding en avondkleding van gekleurde, luxueuze stoffen en design accesoires. De collectie is gemaakt voor de vrouw die bijzonder wil zijn en exclusieve kleding wil dragen. Het programma is geschikt voor zowel dames als heren.

Voor Irena is dit inmiddels haar 37e modeshow, zij gaat jullie verrassen.

 

Speciale gasten van deze avond zijn:

 

  • Operaster (mezzosopraan) Karina Kambulova-Bidar. Zij is Nederlandse en heeft haar bachelor en master in het conservatorium in Maastricht cum laude gehaald. Na haar studie zingt zij in verschillende operavoorstellingen en deze avond zingt dus voor jullie. Haar internetsite: www.karinakambulova.nl
  • Pianist Hector Sanz Castillo. Hij komt uit Spanje en is veelzijdig pianist wiens affiniteit voor ensemblespel hem ertoe heeft gebracht om samen te werken met de beste musici in de provincie Limburg.

De kosten voor deze avond zijn, inclusief een glas prosecco, euro 38,- p.p.

 

  • Reservering van de modeshow: 

Betaling via bank: NL41 ABNA 0533450934 t.n.v. Design Studio Irischa of via online tikkie op de internetsite www.Irischa.nl . Kaarten worden niet aan de deur verkocht.

 

Na de betaling graag aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan krijgen jullie een bevestiging van de betaling en entree.

 

 

Als de gasten willen dineren en/of overnachten:

 

  • Reservering a la carte diner:

Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uiterlijk aan tafel om 21.00 uur i.v.m. keukentijden

 

  • Reservering overnachting

De kamerprijs voor de gasten van de show is euro 119,- (i.p.v. Euro 139,-), inclusief ontbijt buffet voor een superior 2 persoons kamer. De kamers dienen dan wel direct bij het kasteel geboekt te worden.