A-La Carte:

Voorgerechten:

Per tafel kiest u voor à-la-carte

of voor een menu

       Vis:     

Carpaccio van botermakreel met crème fraîche, veldsla 18,90

Carpaccio van zalm, met rivierkreeftjes, frisse salade en bieslookcrème  19,90

Vlees:

Carpaccio van runderfilet met balsamico, rucola, pijnboompitten en Parmezaanse kaas  19,90

Vers gesneden vitello tonato, schuim van tonijn en gefrituurde kappertjes 18,90

Vegetarisch:

Taartje van mango en geitenkaas, met een honing dressing  17,90

Soepen:

We serveren een soep die aangepast is aan het seizoen  10,90

Warm tussengerecht:

Coquilles met crumble van bacon, korenaartje en oosterse beurre blanc  22,90

Hoofdgerechten :

Vis:

                                   

Dorade filet gereserveerd met een kruidenpuree, romanesco, mini prei,

gele courgettes en beurre blanc 28,90

 

Kabeljauwfilet met brandade gevuld met gerookte forel, torentjes van prei en een visserssausje 28,90

Vlees:

Tournedos (200 gram) met stroganoffsaus, seizoensgroenten, aardappelpartjes met rozemarijn  34,90

(gelieve bakwijze bekend maken)

 

Solomillo Iberico varkenshaas, bloemkoolroosjes, champignons

met rösti aardappelen en champignonsaus 28,90

Vegetarisch:

       Gegratineerd en gevulde courgette afgewerkt met kaas 25,90

 

 

Nagerechten:

 

Dame Blanche op de wijze van de chef  10,90

Chocolade moelleux met compote van donker fruit, chocolade scherven, sorbet van aardbei  10,90

Panacotta van sinaasappel, gel van sinaasappel en ijs van bloedsinaasappel     10,90

 

Kaasplank: vier Belgische kazen geserveerd met druiven/noten en gedroogd fruit 12,90

 

 

***********************

 

We werken overwegend met verse producten.
De samenstelling van de recepten kan wijzigen.
Dat u a.u.b. het personeel waarschuwt, indien u ergens allergisch voor bent.
U kunt bij ons terecht indien u vragen heeft betreffende allergenen.
De gerechten kunnen allergenen of sporen van allergenen bevatten.

*********************

Menu's

 

DRIE gangen menu à € 42,90 pp


Koude voorgerechten:

Tartaar van tomaat met crème van gerookte makreel

OF

Gerookte eendenborst met wilde perzik, walnoot en sinaasappel

Hoofdgerechten :

Dorade met een saffraan risotto, gepofte cherita tomaat en tomaten beurre-blanc

OF

Lams rump met rösti aardappel, ratatouille en lamsjus

Nagerechten:

Crème brulée met ananas, geroosterde amandel en ijs van mokka

OF
Kaasplankje; een assortiment van 4 kazen (supplement = 4,50 euro)
*********

VIJF gangen menu à € 58,90 pp

Voorgerechten :

Buratta salade met gedroogde Parmaham
Warm tussengerecht :

Coquilles, groene asperge-tips en verse limoenzest

Spoom:

Granité van pompelmoes, Campari en een scheut cava
Hoofdgerechten :

Ribeye, pommes neuf, champignonsaus en gebakken champignons
Nagerecht :

Caramel chocolade dessert

OF

Kaasplankje (4 kazen) (supplement 4,50 p.p.)

 

            

**********

ZONDAGSMENU

(Alleen verkrijgbaar op zondag)

OP ZONDAG SERVEREN WE HET GENOEMDE DRIEGANGEMENU

AAN EEN SPECIALE PRIJS VAN 38,90 EURO P.P.

EN HET VIJFGANGEMENU À 53,90 EURO P.P.

**********

We gaan zeer zorvuldig om met uw Voedselallergie en/of voedselintolerantie.
Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.
Spreek met onze medewerkers over deze zaken , zodat we op de hoogte zijn
en u een gepast voorstel kunnen maken.

**********
BTW is in al onze prijzen inbegrepen.