Het mooie en gezellige stadje Maaseik aan de Maas ligt op amper 2 km van Kasteel Wurfeld.

Samen met gemeenten in de omgeving biedt Maaseik iedere levensgenieter, natuurliefhebber, cultuurfanaat of sportieveling een verrassend aanbod van mogelijkheden en activiteien. Maaseik heeft een van de mooiste marktpleinen van België, een "terrasje pikken" is een aanrader.

Ook historisch gezien is Maaseik interessant. In de omgeving zijn er uitgebreide fiets-, wandel- en watersportmogelijkheden. Het unieke knooppunten netwerk zorgt voor uren, zelfs dagen wandel - en fietsplezier in een ongerepte natuur.

De gezellige terrasjes, talrijke restaurants en het uitgebreide winkelaanbod maken een bezoek aan Maaseik meer dan waard. In combinatie met een verblijf in Kasteel Wurfeld heeft u ook de mogelijkheid om de steden Maastricht, Hasselt en Aken te bezoeken die niet ver weg zijn.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de dienst Toerisme Maaseik, Markt 1, telefoon:00.32-89.81.92.90 pf per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.