KERST KEUZEMENU

KOUD VOORGERECHT:

Carpaccio van verse tonijn met avocado smash, huisgemaakte bieslookcréme en bieslookolie

OF

Paté van haas met compote van veenbes, krokrant gebakken brioche en huisgemaakte créme van rode wijn

SOEP:

Pompoensoep gegarneerd met gerookte zalm, créme fraîche, gebrande pijnboompitjes en groene kruiden

WARM TUSSENGERECHT:

Zacht gegaarde kalfswang, zoetzure venkel en knolselder puree

SPOOM (SORBET):

Limoensorbet afgewerkt met schuim van moijto en verse munt

 

HOOFDGERECHT:

Zeewolffilet geserveerd met parelcouscous en waterkers, hazelnoot, groene pesto met een boeketje van mini-bospeen en een zachte beurre-blanc saus

OF

Filet van kalfsrug geserveerd met aardappelgratin en bospaddenstoelen, créme van rode kool, stoofpeer en spruitjes en eigen jus van de kalfsrug

NAGERECHT:

Zandtaartje van mango, sorbet van passievrucht en mango, crunch van gebrande amandel, gel van mango en mousse van witte chocolade

Voor een menu van 4 gangen rekenen we €54,90

Voor een menu van 5 gangen rekenen we €64,90

Voor een menu van 6 gangen rekenen we €69,90

Het kerstmenu serveren we op vrijdag 24 december vanaf 18:00 uur, en op zaterdag 25 en zondag 26 december om 12:00 uur. Ook weer s'avonds vanaf 19:00 uur.

Wij versturen ook de brochure via post op aanvraag.