Koud voorgerecht:

Carpaccio van botermakreel, salade van komkommer en verse dille, olie van bieslook, crème van wasabi, kroepoek van wasabi en crumble van groene kruiden, parels van sjalot

OF

Gerookte ham edelhert, verse brioche, konfijt van appel, peer en rozijnen, puree van pastinaak, roquette sla, gefermenteerde knoflookmayonaise

***

Soep:

Roomsoep van bospaddenstoelen, met garnituur van fazant en bieslook

***

Warm Tussengerecht:

Zeebaarsfilet uit de oven op een brandade van gerookte paling, beurre-blanc

***

Sorbet:

Sorbet van spicy pompoen met schuim van wortel/sinaasappel

***

Hoofdgerecht:

Roodbaarsfilet met stamppotje van puree en knolselder, gestoofde groentjes, roomsaus van kreeft

OF

Gebraden kalfsoester met schorseneren en spuitjes, rode kool, kalfsjus met rode wijn, aardappelgratin

***

Nagerecht:

Diverse huisgemaakte lekkernijen van chocolade en tropisch fruit

 

Voor een 4 gangen menu bedraagt de prijs  52,90

Voor een 5 gangen menu bedraagt de prijs  63,90

Voor een 6 gangen menu bedraagt de prijs 69,-

 

Het Kerstmenu serveren we op dinsdag 24 december vanaf 18:00 uur en op woensdag 25 december en op donderdag 26 december om 12:00 uur en ook weer ' s avonds vanaf 19:00 uur