Koud voorgerecht:

Carpaccio van botermakreel, salade van komkommer en verse dille, olie van bieslook, wasabicrème , kroepoek van wasabi en crumble van groene kruiden, parels van sjalot

OF

Gerookte ham edelhert, verse brioche, konfijt van appel, peer en rozijnen, puree van pastinaak,

roquette sla, gefermenteerde knoflookmayonaise

***

Soep:

Roomsoep van bospaddenstoelen, met garnituur van fazant en bieslook

***

Warm Tussengerecht:

Zeebaarsfilet uit de oven op een brandade van gerookte paling, beurre-blanc

***

Sorbet:

Sorbet van spicy pompoen met schuim van wortel/sinaasappel

***

Hoofdgerecht:

Roodbaarsfilet met stamppotje van puree en knolselder, gestoofde groentjes, roomsaus van kreeft

OF

Gebraden kalfsoester met schorseneren en spuitjes, rode kool, kalfsjus met rode wijn, aardappelgratin

***

Nagerecht:

Diverse huisgemaakte lekkernijen van chocolade en tropisch fruit

 

Voor een 4 gangen menu bedraagt de prijs  52,90

Voor een 5 gangen menu bedraagt de prijs  63,90

Voor een 6 gangen menu bedraagt de prijs 69,-

 

Het Kerstmenu serveren we op dinsdag 24 december vanaf 18:00 uur en op woensdag 25 december en op donderdag 26 december om 12:00 uur en ook weer ' s avonds vanaf 19:00 uur