ALS VOORBEELD: DIT MENU HEBBEN WE IN HET VERLEDEN GESERVEERD.

Koud voorgerecht:Carpaccio van botermakreel, salade van komkommer en verse dille, olie van bieslook,
wasabicrème , kroepoek van wasabi en crumble van groene kruiden, parels van sjalot
OF

Gerookte ham edelhert, verse brioche, konfijt van appel, peer en rozijnen,
puree van pastinaak, roquette sla, gefermenteerde knoflookmayonaise

*********
Soep:

Roomsoep van bospaddenstoelen, met garnituur van fazant en bieslook

*********
Warm Tussengerecht:
Zeebaarsfilet uit de oven op een brandade van gerookte paling, beurre-blanc

*********
Sorbet:
Sorbet van spicy pompoen met schuim van wortel/sinaasappel

*********
Hoofdgerecht:
Roodbaarsfilet met stamppotje van puree en knolselder, gestoofde groentjes, roomsaus van kreeft
OF
Gebraden kalfsoester met schorseneren en spuitjes, rode kool, kalfsjus met rode wijn, aardappelgratin

*********
Nagerecht:
Diverse huisgemaakte lekkernijen van chocolade en tropisch fruit

++++++++++++++++++++++++++++++++

Voor een 4 gangen menu bedraagt de prijs  52,90
Voor een 5 gangen menu bedraagt de prijs  63,90
Voor een 6 gangen menu bedraagt de prijs 69,-

Het Kerstmenu serveren we op dinsdag 24 december vanaf 18:00 uur
en op woensdag 25 december en op donderdag 26 december om 12:00 uur
en ook weer ' s avonds vanaf 19:00 uur