Moederdag 2019

Koud voorgerecht:
Rolletjes van rib-eye carpaccio met mesclun salade en Limburgse asperges, komkommer, radijs, romige carpaccio mayonaise.
***
Soep:
Verse aspergevelouté met livarhesp en bieslook.
***
Tussengerecht:
à-la-minute gerookte zalmfilet, compote van asperges, met hard gekookt ei, peterselie, tuinkers en een beurre-blanc saus.
***
Sorbet:
Sorbet op basis van witte perzik, met prosecco en schuim van munt.
***
Hoofdgerecht:
Gebakken wijting filet, Limburgse asperges, risotto van asperges, crème van wortel, bimi, Ras el Hanout vissaus.
Of
Medaillon van kalf met Limburgse asperges, huisbereide ratatouille, roesti aardappel, jus van kalf met groene peper.
***
Nagerecht:
Ijstaartje van rood fruit, compote van framboos, meringue, bavarois van aardbei, spongecake van framboos.

Voor een driegangen menu (=koud voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht) rekenen we € 39,50 p.p.
Voor een viergangen menu (=koud voorgerecht, soep, hoofdgerecht, nagerecht) rekenen we € 45,90 p.p.
Voor een vijfgangen menu (=koud voorgerecht, soep, warm tussengerecht, hoofdgerecht en nagerecht) rekenen we € 55,90 p.p.
Voor een zesgangen menu (koud voorgerecht, soep, warm tussengerecht, sorbet, hoofdgerecht en nagerecht) rekenen we € 62,90 p.p.
***
Dit moederdagmenu serveren we van vrijdag 10 t/m zondag 12 mei 2019