ALS VOORBEELD SERVEERDEN WE IN HET VERLEDEN = LUNCH & DINER:

Koud Voorgerecht:
Gemarineerde zalm met kruidensalade en crème van bieslook
OF
Livarpaté met sjonk van Livar, gekonfijte puree van sjalot,roquette sla, mosterdcrème
*********
Soep:
Romige bisque met vissoorten en groene kruiden
*********

Warm Tussengerecht:
Zeebaarsfilet met tuinkruidenpuree, beurre-blanc saus en bimi
*********

Hoofdgerecht:Filet van kabeljauw met
risotto van zeevruchten, wintergroenten en schaaldierensaus
OF
Gebraden medaillon van het Livar varken, knolselderpuree
en saus van zachte groene peper, seizoensgroenten
*********

Nagerecht:
Huisbereide lekkernijen van onze patissier

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

De prijs voor een 3 gangen menu bedraagt € 39,90
De prijs voor een 4 gangen menu bedraagt € 47,90
De prijs voor een 5 gangen menu bedraagt € 56,90

Het Nieuwjaarsdagmenu serveren we vanaf 12:00 uur en ook weer vanaf 18:00 uur