LUNCH & DINER:

Koud Voorgerecht:

Gemarineerde zalm met kruidensalade en crème van bieslook

OF

Livarpaté met sjonk van Livar, gekonfijte puree van sjalot, roquette sla, mosterdcrème

***

Soep:

Romige bisque met vissoorten en groene kruiden

***

Warm Tussengerecht:

Zeebaarsfilet met tuinkruidenpuree, beurre-blanc saus en bimi

***

Hoofdgerecht:

Filet van kabeljauw met risotto van zeevruchten, wintergroenten en schaaldierensaus

OF

Gebraden medaillon van het Livar varken, knolselderpuree en saus van zachte groene peper, seizoensgroenten

***

Nagerecht:

Huisbereide lekkernijen van onze patissier

 

De prijs voor een 3 gangen menu bedraagt € 39,90

De prijs voor een 4 gangen menu bedraagt € 47,90

De prijs voor een 5 gangen menu bedraagt € 56,90

 

Het Nieuwjaarsdagmenu serveren we op woensdag 1 januari 2020 vanaf 12:00 uur en ook weer vanaf 18:00 uur