MENU
KOUD VOORGERECHT:
Carpaccio van botervis met gele biet en créme fraîche, afgewerkt met crumble van groene kruiden
OF
Carpaccio van hert, huisgemaakte compote van mango en gemarineerde bospaddenstoelen
SOEP:
Bisque van kreeft met verse rivierkreeftjes en kervel
WARM TUSSENGERECHT:
Filet van Limburgs lam met puree van knolselder, verse wintergroentjes, geserveerd met een fijne lamsjus
HOOFDGERECHT:
Zeebaarsfilet met risotto en doperwtjes, gebakken gele courgette, geserveerd met een visserssausje
OF
Duroc-varkenslende met een saus van bospaddestoelen, gratin van bospaddestoel en spruitjes
Dessert van de chef:
Moelleux van chocolade, sorbet van framboos en lopende room
Voor een menu van 3 gangen rekenen we €42,90
Voor een menu van 4 gangen rekenen we €48,90
Voor een menu van 5 gangen rekenen we €57,90
Het nieuwjaarsdagmenu serveren we op zaterdag 1 januari 2022 vanaf 12 uur en ook weer vanaf 18 uur.
Wij versturen ook de brochure via de post op aanvraag.