Menukaart vanaf Januari 2022

  • Geschreven door Sander
  • Categorie: Content Dutch
  • Gepubliceerd: 20 mei 2020
  • Hits: 11177

 

************************************************************************************

A-La Carte:

Voorgerechten:

       Vis:     

Taartje met gerookte forel, créme fraîche, roseval aardappel en verse groene kruiden 18,90

Gemarineerde zalm in soya, bieslookcréme, Blue skin radijs, schuim van citrus  18,90

Vlees:

Terrine van ganzenlever met verse brioche, smeuïge compote van ui en een crunch van walnoot  19,90

Paté van haas met compote van veenbes, krokant gebakken brioche en huisgemaakte créme van rode wijn 18,90

Vegetarisch:

Carpaccio van rode biet, geitenkaas, verse vijg en huisgemaakte dressing  16,90

Soepen:

Bospaddestoelensoep met een garnituurtje van gerookte hesp en groene kruiden (ook vega mogeijk)  9,90

Franse mosterdsoep met een loperige créme fraîche en gerookte kipfilet (ook vega mogelijk) 9,90   

Warm tussengerechten:

Vlees:

Zacht gegaarde kalfswang met knolselder puree en chips van Casave  19,90

Vis:

Doradefilet in een krokant crumble jasje, verse limoenzest, wortelcréme, met in soja gebakken mini paksoi 19,90

Vegetarisch:

Portobello champignon gevuld met pompoen risotto, gegratineerd met Parmezaanse kaas 17,90

Hoofdgerechten:

Vis:

Skreifilet geserveerd met stamppotje van bospeen, Oosterse Beurre-Blanc saus, verse seizoensgroentjes 28,90

 Zeewolffilet geserveerd met risotto gevuld met pompoen, en verse seizoensgroenten  28,90

Vlees:

Filet pur geserveerd met huisgemaakte pepersaus, Belgische frites en mayonaise, gestoofde witlof  29,90

Gebraden eendenborst en bloedworst, knolselderpuree en verse seizoensgroentjes  28,90

Vegetarisch:

Gevulde courgette met huisgemaakte ratatouille overbakken met geraspte kaas, Hasselback potato 24,90

 

 

Nagerechten:

Yoghurt dessert:

Pure chocoladebrownie met pinda's en bosbessen, geserveerd met lobbige room en pure chocolade sorbet  10,90

Matcha frambozenbar: geserveerd met ganache van matcha, frambozencoulis en sorbet van framboos  10,90

Gepocheerde peer met een crumble van walnoot en hazelnoot, geserveerd met een sorbet van stoofpeer  10,90

 

Kaasplank: vier Belgische kazen. 12,90

 

 

***********************

 

We werken overwegend met verse producten.
De samenstelling van de recepten kan wijzigen.
Dat u a.u.b. het personeel waarschuwt, indien u ergens allergisch voor bent.
U kunt bij ons terecht indien u vragen heeft betreffende allergenen.
De gerechten kunnen allergenen of sporen van allergenen bevatten.

*********************

Menu's

 

DRIE gangen menu à € 41,90 pp


Koude voorgerechten:

Carpaccio van tonijn, geserveerd met verse avocado, bieslookcréme en groene kruiden crumble
 

OF

Carpaccio van hert met huisgemaakte compote van mango, en gemarineerde bospaddestoelen


Hoofdgerechten :
 

Botervisfilet geserveerd met tomantencouscous en verse seizoensgroentes, en tomaten Beurre-Blanc

OF

Filet van varkenslende geserveerd met aardappelgratin en bospaddestoelen, créme van rode kool, eigen getrokken dragonjus

Nagerechten:

Pure chocoladebrownie met pinda's en bosbessen, geserveerd met een pure chocolade sorbet

OF
Kaasplankje; een assortiment van 4 kazen (supplement = 3,50)
*********

VIJF gangen menu à € 57,90 pp

Voorgerechten :

 

Bonbon van zalm gevuld met kabeljauw en krielaardappel, geserveerd met groene kruiden


Warm tussengerecht :

Zacht gegaarde kalfswang, knolselderpuree en Casave chips

Spoom:

Sorbet van Gin-Tonic met schuim van Botanicals


Hoofdgerechten :

Filet van kalfsrug, geserveerd met een huisgetrokken kalfsjus, dauphine aardappel en verse spruitjes


Nagerecht :

Geporcheerde peer met een crumble van walnoot en hazelnoot, geserveerd met een sorbet van stoofpeer

OF

Kaasplankje (4 kazen) (supplement 3,50 p.p.)

 

            

**********

ZONDAGSMENU

(Alleen verkrijgbaar op zondag)

OP ZONDAG SERVEREN WE HET GENOEMDE DRIEGANGEMENU

AAN EEN SPECIALE PRIJS VAN 36,90 EURO P.P.

EN HET VIJFGANGEMENU À 51,90 EURO P.P.

**********

We gaan zeer zorvuldig om met uw Voedselallergie en/of voedselintolerantie.
Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.
Spreek met onze medewerkers over deze zaken , zodat we op de hoogte zijn
en u een gepast voorstel kunnen maken.

**********
BTW is in al onze prijzen inbegrepen.

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwjaarsdag

  • Geschreven door Alex Ortmanns
  • Categorie: Content Dutch
  • Gepubliceerd: 18 maart 2019
  • Hits: 2929

MENU

 

KOUD VOORGERECHT:

Carpaccio van botervis met gele biet en créme fraîche, afgewerkt met crumble van groene kruiden

OF

Carpaccio van hert, huisgemaakte compote van mango en gemarineerde bospaddenstoelen

 

SOEP:

Bisque van kreeft met verse rivierkreeftjes en kervel

 

WARM TUSSENGERECHT:

Filet van Limburgs lam met puree van knolselder, verse wintergroentjes, geserveerd met een fijne lamsjus

HOOFDGERECHT:

Zeebaarsfilet met risotto en doperwtjes, gebakken gele courgette, geserveerd met een visserssausje

OF

Duroc-varkenslende met een saus van bospaddestoelen, gratin van bospaddestoel en spruitjes

 

Dessert van de chef:

Moelleux van chocolade, sorbet van framboos en lopende room

 

Voor een menu van 3 gangen rekenen we €42,90

Voor een menu van 4 gangen rekenen we €48,90

Voor een menu van 5 gangen rekenen we €57,90

 

Het nieuwjaarsdagmenu serveren we op zaterdag 1 januari 2022 vanaf 12 uur en ook weer vanaf 18 uur.

 

Wij versturen ook de brochure via de post op aanvraag.

Kort Gastronomisch

  • Geschreven door Alex Ortmanns
  • Categorie: Content Dutch
  • Gepubliceerd: 09 maart 2019
  • Hits: 8212

- Een overnachting met ontbijtbuffet
- Een welkomstdrankje
- Een vijfgangen gastronomisch diner

De speciale prijs voor 1 nacht bedraagt € 132,00 per persoon

Toeristenbelasting bedraagt € 2,95 p.p.

* Toeslag eenpersoonskamer € 28, - per nacht

Forfaitaire Receptieformules

  • Geschreven door Alex Ortmanns
  • Categorie: Content Dutch
  • Gepubliceerd: 02 maart 2019
  • Hits: 3563

DRANKEN VERZORGING RECEPTIES

Voor de verzorging van uw feest of receptie kunnen wij voor u speciale tarieven hanteren zodat u een idee heeft wat de kosten globaal zullen zijn.

Om u hier een idee te geven over de mogelijkheden presenteren wij hieronder onze standaard receptieformules die gehanteerd kunnen worden bij de verzorging van uw feest.

FORTAITAIRE RECEPTIEFORMULES voor minimaal 50 personen

WURFELD 1

Dranken assortiment:
-Witte- en rode huiswijn,
-Pils, frisdranken,
-Limonades, sinaasappelsap

  1 uur 1,5u 2u 2,5u 3u 3,5u 4u
Tot.forfaitair p.p.: 9,30 11.30 13.30 15.30 16,95 18.45 19.80
met 2 hapjes 10.90 13.90 15.90 17.90 19,55 21.05 22.40
met 3 hapjes 13.15 15.15 17.15 19.15 20.80 22.30 23.65
met 4 hapjes 14.35 16.35 18.35 20.35 22,00 23.50 24.85
met 5 hapjes 15.50 17.50 19.50 21.50 23,15 24.65 26.00
met 6 hapjes 16.55 18.55 20.55 22.55 24.20 25.70 27.05
met 7 hapjes 17.50 19.50 21.50 23.50 25.15 26.65 28.00
met 8 hapjes 18.35 20.35 22.35 24.35 26.00 27.50 28.85
met 9 hapjes 19.10 21.10 23.10 25.10 26.75 28.25 29.60
met 10hapjes 19,75 21,75 23,75 25.75 27.40 28.90 30.25

 

WURFELD 2

Dranken assortiment:
Idem als Wurfeld 1, plus Cava/ Methode Champenoise of alleen Cava of Methode Champenoise en sinaasappelsap.

  1 uur 1,5u 2u 2,5u 3u 3,5u 4u
Tot.forfaitair p.p: 11.80 13.80 15.80 17.80 19.45 20.95 22.30
met 2 hapjes 14.40 16.40 18.40 20.40 22.05 23.55 24.90
met 3 hapjes 15.65 17.65 19.65 21.65 23.30 24.80 26.15
met 4 hapjes 16.85 18.85 20.85 22.85 24.50 26.00 27.35
met 5 hapjes 18.00 20.00 22.00 24.00 25.65 27.15 28.50
met 6 hapjes 19.05 21.05 23.05 25.05 26.70 28.20 29.55
met 7 hapjes 20.00 22.00 24.00 26.00 27.65 29.15 30.50
met 8 hapjes 20.85 22.85 24.85 26.85 28.50 30.00 31.35
met 9 hapjes 21.60 23.60 25.60 27.60 29.25 30.75 32.10
met10 hapjes 22.25 24.25 26.25 28.25 29.90 32.40 33.75

 

WURFELD 3

Dranken assortiment:
Idem als Wurfeld 1, plus Champagne
(en indien gewenst ook sterke dranken)
of alleen Champagne en sinaasappelsap.

  1 uur 1,5u 2u 2,5u 3u 3,5u 4u
Tot.forfaitair p.p.: 16,90 20.40 23.90 27.40 30.40 32,90 34.90
met 2 hapjes 19,50 23.00 26.50 30.00 33,00 35,50 37.50
met 3 hapjes 20,75 24.25 27.75 31.25 34,25 36,75 38.75
met 4 hapjes 21,95 25.45 28.95 32.45 35,45 37,95 39.95
met 5 hapjes 23,10 26.60 30.10 33.60 36,60 39.10 41,10
met 6 hapjes 24.15 27.65 31.15 34.65 37.65 40.15 42.15
met 7 hapjes 25.10 28.60 32.10 35.60 38.60 41.10 43,10
met 8 hapjes 25.95 29.45 32,95 36,45 39.45 41,95 43.95
met 9 hapjes 26.70 31.20 34.70 37.20 40.20 42.70 44.70
met 10hapjes 27.35 31.85 35.35 37.85 40,85 43,35 45.35

B.T.W. is inbegrepen
Deze receptieformules gelden voor een receptie/borrel.
Deze formules kunnen niet gehanteerd worden voor avondfeesten.