MENU

 

KOUD VOORGERECHT:

Carpaccio van botervis met gele biet en créme fraîche, afgewerkt met crumble van groene kruiden

OF

Carpaccio van hert, huisgemaakte compote van mango en gemarineerde bospaddenstoelen

 

SOEP:

Bisque van kreeft met verse rivierkreeftjes en kervel

 

WARM TUSSENGERECHT:

Filet van Limburgs lam met puree van knolselder, verse wintergroentjes, geserveerd met een visserssausje

OF

Duroc-varkenslende met een saus van bospaddestoelen, gratin van bospaddestoel en spruitjes

 

Dessert van de chef:

Moelleux van chocolade, sorbet van framboos en lopende room

 

Voor een menu van 3 gangen rekenen we €42,90

Voor een menu van 4 gangen rekenen we €48,90

Voor een menu van 5 gangen rekenen we €57,90

 

Het nieuwjaarsdagmenu serveren we op zaterdag 1 januari 2022 vanaf 12 uur en ook weer vanaf 18 uur.

 

Wij versturen ook de brochure via de post op aanvraag.