Vanaf 16 t/m 18 april 2022

 

Keuzemenu:

Koud voorgerecht:

Lauwwarm gerookte zalm, crème van citroen, bieslookcrème en crème fraîche

OF

Rolletjes van gerookte rib-eye en groene asperge, truffelmayonnaise en Parmezaan

***

Soep:

Aspergeroomsoep met garnituur van gerookte zalm

***

Warm tussengerecht:

Zacht gegaarde kalfswang, met crème van bleekselder, basilicummayonaise en chips van cassave

***

Sorbet

Sorbet van cava & perzik met schuim van perzik

***

Hoofdgerechten:

Kabeljauwfilet met brandade gevuld met gerookte forel, torentjes van prei en een visserssaus

OF

Varkens rib-roast, puree van truffelaardappel, crème van pompoen en huisgemaakte dragon-jus

***

Nagerecht:

Huisgemaakte cremeux van ananas, gemarineerde ananas, mousse van witte Belgische chocolade en ijs van pecannoot

OF

Kaasplankje: 4 Belgische kazen geserveerd met druiven en noten

(Meerprijs: à €3,50)

 

Voor een menu van zes gangen rekenen we 62,90 euro p.p.

Voor een menu van vijf gangen rekenen we 56,90 euro p.p.

Voor een menu van vier gangen rekenen we 46,90 euro p.p.

Voor een menu van drie gangen rekenen we 41,90 euro p.p.

 

-Het driegangenmenu bestaat uit: koud voorgerecht + hoofdgerecht + nagerecht.

 

-Het viergangen bestaat uit: koud voorgerecht + soep + hoofdgerecht + nagerecht.

 

-Het vijfgangenmenu bestaat uit: koud voorgerecht + soep + tussengerecht

+ hoofdgerecht + nagerecht.

 

-Het zesgangenmenu bestaat uit: koud voorgerecht + soep + tussengerecht

+ sorbet + hoofdgerecht + nagerecht.

 

        

Al onze genoemde prijzen zijn altijd met BTW inbegrepen.