Carpaccio van zalm, sojascheuten salade,

appel en komkommer, rivierkreeft en gepofte tomaatjes

****

Frans getomateerde vissoep met diverse vissoorten en mosselen

****

In de boter gebakken dorade, couscous met hazelnootcrumble,

geroosterde bloemkool en zachte beurre-blanc saus

****

Sorbet van spicy pompoen en schuim van prosecco

****

Gebakken zeewolffilet met kruidenkorstje, risotto met

schorseneren en erwtjes, gestoofde bimi en beurre-blanc met doperwten

OF

Diamanthaas van rund met gebakken roseval aardappelen,

saus van rode Port met sjalot, wintergroenten

****

Hangop met Bourbon vanille, compote ananas,

baverois mango sorbet van sinaasappel met wortel,

sinaasappelschuim, gelei van passie vrucht

 

Het Valentijn menu serveren we van woensdag 12 t/m zondag 16 februari

De prijs een keuze van zes gangen bedraagt €59,90 per persoon

De prijs een keuze van vijf gangen bedraagt €54,90 per persoon

De prijs een keuze van vier gangen bedraagt €46,90 per persoon

De prijs een keuze van drie gangen bedraagt €38,90 per persoon

 

In verband met de keukenorganisatie verzoeken we u vriendelijk om ons,

(indien mogelijk) enkelen dagen van te voren uw gerechtenkeuzes te laten weten

aan onderstaand mailadres.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.