• Geschreven door Sander
  • Categorie: Content Dutch
  • Gepubliceerd: 20 mei 2020
  • Hits: 3991

 

************************************************************************************

A-La Carte:

Voorgerechten:

       Gemarineerde tonijn in soja, crème van basilicum en verse asperges      18,90

Gebakken eendenlever, rode wijn crème, verse brioche, veldsla en gekarameliseerde ui  18,90

Buratta salade, basilicum crème, gemarineerde asperge in balsamico, verse basilicum  16,90

Soep:

Verse aspergesoep met garnituurtje van hesp en bieslook  9,90

Pastinaakroomsoep met peer en walnoot  9,90         

Warm tussengerecht:

Zacht gegaarde kalfswang, schuim van asperges, crème van zoete aardappel en mini bospeen  19,90

Huisgemaakte groentengratin, met romige paprikasaus en gepofte cherita tomaat  16,90

Hoofdgerecht:

Zeewolffilet, geserveerd met Oosterse Beurre-Blanc, risotto met gele biet en peultjes en verse asperges  28,90

Lamskrron met kruidenkorst, lamsjus, aardappelgratin, gesauteerde prei en Limburgse asperges  28,90

Bloemkoolsteak met saffraan, geserveerd met mini paksoi, cherita tomaat, couscous en tomatenroomsaus, en onze asperges  21,90

 

Nagerechten:

Chocolat Delight: brownie, chocomousse, vanille-ijs, lobbige room, choco-crumble  11,90

Pannacotta van sinaasappel, sinaasappelgel, verse pistaches, kokosroom, sorbet van duindoornbes  10,90

Kaasplank: 4 Belgische kazen: met als soorten: Blauwschimmel, zacht, smeuig en krachtig  12,90

***********************

We werken overwegend met verse producten.
De samenstelling van de recepten kan wijzigen.
Dat u a.u.b. het personeel waarschuwt, indien u ergens allergisch voor bent.
U kunt bij ons terecht indien u vragen heeft betreffende allergenen.
De gerechten kunnen allergenen of sporen van allergenen bevatten.

*********************

Menu's

 

DRIE gangen menu à € 39,90 pp


Voorgerechten:
Carpaccio van tonijn, avocado, veldsla, bieslookolie / crème en verse asperges

OF

Vitello tonato, luchtige crème van tonijn, ingelegde rode ui, schuim van asperges en verse groene asperges


Hoofdgerechten :
Skreifilet met rode romige papriksaus, mini venkel, saffraan risotto en asperges

OF

Gekonfijte eendenbout met eendenjus, mini biet, Hasselback potato en onze asperges

Nagerechten:

Chocolat Delight

OF
Kaasplankje; een assortiment van 4 kazen (supplement = 3,50)
*********

VIJF gangen menu à € 56,90 pp

Voorgerechten :
Carpaccio van coquille met vanille, parels van citrus en crème fraiche, groene asperges

Soep:

Verse aspergesoep met garnituurtje van hesp en bieslook
Tussengerecht :
Kalfslever met gesmoorde ui en kaneelappeltjes
Hoofdgerechten :
Lamsfilet met lamsjus, dauphine aardappel, ratatouille, minimais en verse asperges
Nagerecht :
Huisgemaakte mousse van witte chocolade, gel van yuzu, citroengebakje en citroensorbet

 

            

**********

ZONDAGSMENU

(Alleen verkrijgbaar op zondag)

OP ZONDAG SERVEREN WE HET GENOEMDE DRIEGANGEMENU

AAN EEN SPECIALE PRIJS VAN 34,90 EURO P.P.

EN HET VIJFGANGEMENU À 49,90 EURO P.P.

**********

We gaan zeer zorvuldig om met uw Voedselallergie en/of voedselintolerantie.
Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.
Spreek met onze medewerkers over deze zaken , zodat we op de hoogte zijn
en u een gepast voorstel kunnen maken.

**********
BTW is in al onze prijzen inbegrepen.

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Geschreven door Alex Ortmanns
  • Categorie: Content Dutch
  • Gepubliceerd: 18 maart 2019
  • Hits: 2125

ALS VOORBEELD SERVEERDEN WE IN HET VERLEDEN = LUNCH & DINER:

Koud Voorgerecht:
Gemarineerde zalm met kruidensalade en crème van bieslook
OF
Livarpaté met sjonk van Livar, gekonfijte puree van sjalot,roquette sla, mosterdcrème
*********
Soep:
Romige bisque met vissoorten en groene kruiden
*********

Warm Tussengerecht:
Zeebaarsfilet met tuinkruidenpuree, beurre-blanc saus en bimi
*********

Hoofdgerecht:Filet van kabeljauw met
risotto van zeevruchten, wintergroenten en schaaldierensaus
OF
Gebraden medaillon van het Livar varken, knolselderpuree
en saus van zachte groene peper, seizoensgroenten
*********

Nagerecht:
Huisbereide lekkernijen van onze patissier

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

De prijs voor een 3 gangen menu bedraagt € 39,90
De prijs voor een 4 gangen menu bedraagt € 47,90
De prijs voor een 5 gangen menu bedraagt € 56,90

Het Nieuwjaarsdagmenu serveren we vanaf 12:00 uur en ook weer vanaf 18:00 uur

 

 

  • Geschreven door Alex Ortmanns
  • Categorie: Content Dutch
  • Gepubliceerd: 09 maart 2019
  • Hits: 6438

- Een overnachting met ontbijtbuffet
- Een welkomstdrankje
- Een vijfgangen gastronomisch diner

De speciale prijs voor 1 nacht bedraagt € 129,90 per persoon

Toeristenbelasting bedraagt € 2,95 p.p.

* Toeslag eenpersoonskamer € 28, - per nacht

  • Geschreven door Alex Ortmanns
  • Categorie: Content Dutch
  • Gepubliceerd: 02 maart 2019
  • Hits: 2825

DRANKEN VERZORGING RECEPTIES

Voor de verzorging van uw feest of receptie kunnen wij voor u speciale tarieven hanteren zodat u een idee heeft wat de kosten globaal zullen zijn.

Om u hier een idee te geven over de mogelijkheden presenteren wij hieronder onze standaard receptieformules die gehanteerd kunnen worden bij de verzorging van uw feest.

FORTAITAIRE RECEPTIEFORMULES voor minimaal 50 personen

WURFELD 1

Dranken assortiment:
-Witte- en rode huiswijn,
-Pils, frisdranken,
-Limonades, sinaasappelsap

  1 uur 1,5u 2u 2,5u 3u 3,5u 4u
Tot.forfaitair p.p.: 9,30 11.30 13.30 15.30 16,95 18.45 19.80
met 2 hapjes 10.90 13.90 15.90 17.90 19,55 21.05 22.40
met 3 hapjes 13.15 15.15 17.15 19.15 20.80 22.30 23.65
met 4 hapjes 14.35 16.35 18.35 20.35 22,00 23.50 24.85
met 5 hapjes 15.50 17.50 19.50 21.50 23,15 24.65 26.00
met 6 hapjes 16.55 18.55 20.55 22.55 24.20 25.70 27.05
met 7 hapjes 17.50 19.50 21.50 23.50 25.15 26.65 28.00
met 8 hapjes 18.35 20.35 22.35 24.35 26.00 27.50 28.85
met 9 hapjes 19.10 21.10 23.10 25.10 26.75 28.25 29.60
met 10hapjes 19,75 21,75 23,75 25.75 27.40 28.90 30.25

 

WURFELD 2

Dranken assortiment:
Idem als Wurfeld 1, plus Cava/ Methode Champenoise of alleen Cava of Methode Champenoise en sinaasappelsap.

  1 uur 1,5u 2u 2,5u 3u 3,5u 4u
Tot.forfaitair p.p: 11.80 13.80 15.80 17.80 19.45 20.95 22.30
met 2 hapjes 14.40 16.40 18.40 20.40 22.05 23.55 24.90
met 3 hapjes 15.65 17.65 19.65 21.65 23.30 24.80 26.15
met 4 hapjes 16.85 18.85 20.85 22.85 24.50 26.00 27.35
met 5 hapjes 18.00 20.00 22.00 24.00 25.65 27.15 28.50
met 6 hapjes 19.05 21.05 23.05 25.05 26.70 28.20 29.55
met 7 hapjes 20.00 22.00 24.00 26.00 27.65 29.15 30.50
met 8 hapjes 20.85 22.85 24.85 26.85 28.50 30.00 31.35
met 9 hapjes 21.60 23.60 25.60 27.60 29.25 30.75 32.10
met10 hapjes 22.25 24.25 26.25 28.25 29.90 32.40 33.75

 

WURFELD 3

Dranken assortiment:
Idem als Wurfeld 1, plus Champagne
(en indien gewenst ook sterke dranken)
of alleen Champagne en sinaasappelsap.

  1 uur 1,5u 2u 2,5u 3u 3,5u 4u
Tot.forfaitair p.p.: 16,90 20.40 23.90 27.40 30.40 32,90 34.90
met 2 hapjes 19,50 23.00 26.50 30.00 33,00 35,50 37.50
met 3 hapjes 20,75 24.25 27.75 31.25 34,25 36,75 38.75
met 4 hapjes 21,95 25.45 28.95 32.45 35,45 37,95 39.95
met 5 hapjes 23,10 26.60 30.10 33.60 36,60 39.10 41,10
met 6 hapjes 24.15 27.65 31.15 34.65 37.65 40.15 42.15
met 7 hapjes 25.10 28.60 32.10 35.60 38.60 41.10 43,10
met 8 hapjes 25.95 29.45 32,95 36,45 39.45 41,95 43.95
met 9 hapjes 26.70 31.20 34.70 37.20 40.20 42.70 44.70
met 10hapjes 27.35 31.85 35.35 37.85 40,85 43,35 45.35

B.T.W. is inbegrepen
Deze receptieformules gelden voor een receptie/borrel.
Deze formules kunnen niet gehanteerd worden voor avondfeesten.