A-La Carte Menu:

Voorgerechten:

Paté van eend, Crunch van Gemberkoek en een loempia van eendenstoof               

€ 17,90

Carpaccio van Coquille, gele biet, Crème fraîche, vanille dressing en crumble van ui           

€ 18,90

Soep:

Maissoep gevuld met babymais en hoenderfilet

                    € 9,90                   

Warm tussengerecht:

Krokant gebakken kalfszwezerik, gebakken appel en stroopjus

€ 21,90

Hoofdgerecht:

Rode mul filet, Schaaldieren Beurre-Blanc, Parelcouscous met hazelnoot en waterkers

€ 27,50

Tournedos met Pepersaus, Belgische frites en Truffelmayonaise

(Geeft u a.u.b. de bakwijze aan)

€ 32,90

Nagerechten:

* Yoghurt dessert: Parfait van honing, crunch van noten, Yoghurt schuim en sorbet van Yoghurt

€ 10,90

* Gegrilde wilde perzik gevuld met crumble van Amandel & kaneel en kaneelijs

€ 10,90

* Kaasplankje met een trio van kazen, Notenmix, Roggebrood, Honing en Appelstroop

€ 12,90

***********************

We werken overwegend met verse producten.

De samenstelling van de recepten kan wijzigen.

Dat u a.u.b. het personeel waarschuwt, indien u ergens allergisch voor bent.

U kunt bij ons terecht indien u vragen heeft betreffende allergenen.

De gerechten kunnen allergenen of sporen van allergenen bevatten.

*********************

 

 

PER TAFEL KIEST U: OF A-LA CARTE OF VOOR ONS MENU!

 

Menu's

Wij stellen voor u een mooi menu samen, dit varieert van ''Petit Faim'' (TWEE gangen), tot ''Grand Faim'' (ZES gangen)

Eerst bepaalt u hoeveel gangen u wenst te nemen.

 

TWEE gangen menu à € 34,50 pp

(Voorgerecht en Hoofdgerecht) :
Voorgerechten:

Tonijntartaar, zoetzure komkommer, avocado, bieslookolie/bieslookcréme

OF

Bavatte Tataki met gefermenteerde knoflookcréme


Hoofdgerechten :

Wijtingfilet met een witte wijnsaus, Parelcouscous met paarse bloemkool, Babypaksoi en bospeen

OF

Eendenborstfilet met knolselderpuree, Cognac-gembersaus, gesauteerde bloemkool

**********

DRIE gangen menu à € 39,90 pp
(voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht
)
:
Voorgerechten:

Tonijntartaar, zoetzure komkommer, avocado, bieslookolie/bieslookcréme

OF

Bavatte Tataki met gefermenteerde knoflookcréme

Hoofdgerechten :

Wijtingfilet met een witte wijnsaus, Parelcouscous met paarse bloemkool, Babypaksoi en bospeen

OF

Eendenborstfilet met knolselderpuree, Cognac-gembersaus, gesauteerde bloemkool

Nagerecht :

Pavlova: Italiaans schuim met diverse soorten vers fruit

OF

Kaasplankje (supplemenmt à € 3,90 p.p.) met een trio van kazen, Notenmix, roggebrood, Honing en appel-peren stroop

**********

VIER gangen menu à € 45,90 pp
(voorgerecht, soep, hoofdgerecht en nagerecht)
:

Voorgerechten :

Tonijntartaar, zoetzure komkommer, avocado, bieslookolie/bieslookcréme

OF

Bavatte Tataki met gefermenteerde knoflookcréme

Soep :
Spinaziesoep met gerookte zalm


Hoofdgerechten :

Wijtingfilet met een witte wijnsaus, Parelcouscous met paarse bloemkool, Babypaksoi en bospeen

OF

Eendenborstfilet met knolselderpuree, Cognac-gembersaus, gesauteerde bloemkool

Nagerecht :

Pavlova: Italiaans schuim met diverse soorten vers fruit

OF

Kaasplankje (supplemenmt à € 3,90 p.p.) met een trio van kazen, Notenmix, roggebrood, Honing en appel-peren stroop

**********

VIJF gangen menu à € 55,90 pp
(voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht en nagerecht)
:
Voorgerechten :

 

Tonijntartaar, zoetzure komkommer, avocado, bieslookolie/bieslookcréme

OF

Bavatte Tataki met gefermenteerde knoflookcréme

Soep :
Spinzasiesoep met gerookte zalm
Tussengerecht :

Coquilles met ingelegde prei, zoetzure venkel en crème van wortel

Hoofdgerechten :

Wijtingfilet met een witte wijnsaus, Parelcouscous met paarse bloemkool, Babypaksoi en bospeen

OF

Eendenborstfilet met knolselderpuree, Cognac-gembersaus, gesauteerde bloemkool

Nagerecht :
 

Pavlova: Italiaans schuim met diverse soorten vers fruit

OF

Kaasplankje (supplemenmt à € 3,90 p.p.) met een trio van kazen, Notenmix, roggebrood, Honing en appel-peren stroop

**********

ZES gangen menu à € 62,90 pp
(voorgerecht, soep, tussengerecht, sorbet/spoom,
hoofdgerecht en nagerecht
:
Het zesgangenmenu bestaat uit het vijfgangenmenu,
plus de spoom geserveerd voor het hoofdgerecht
:

 

Sorbet/spoom :
op basis van spicy pumpkin en schuim van selder

**********

Vegetarisch menu :
********
DRIE gangen menu à € 38,90 pp
(voorgerecht en hoofdgerecht en nagerecht)
:
Voorgerecht :
Buffel mozzarella, diverse tomaatsoorten, groene pesto en balsamico
Hoofdgerecht :
Gevulde gele courgette met verse groentes, met een jasje van gegrilde kaas en Hasselback-potato

Nagerecht :
Yoghurt dessert: Parfait van honing, crunch van noten, Yoghurt schuim en sorbet van Yoghurt

**********

ZONDAGSMENU À 29,95 EURO P.P.

(Alleen verkrijgbaar op zondag)

Soep;

Maissoep gevuld met babymais en hoenderfilet

Hoofdgerecht;

Wijtingfilet met een witte wijnsaus, Parelcouscous met paarse bloemkool, Babypaksoi en bospeen

OF

Eendenborstfilet met knolselderpuree, Cognac-gembersaus, gesauteerde bloemkool

 

Nagerecht;

Pavlova: Italiaans schuim met diverse soorten vers fruit

**********

We gaan zeer zorvuldig om met uw Voedselallergie en/of voedselintolerantie.
Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.
Spreek met onze medewerkers over deze zaken , zodat we op de hoogte zijn
en u een gepast voorstel kunnen maken.

**********
BTW is in al onze prijzen inbegrepen.