WEGENS CORONA IS KASTEEL WURFELD
(ZOWEL HETHOTEL ALSOOK HET RESTAURANT)
MOMENTEEL GESLOTEN.

WE HOPEN WEER OPEN TE MOGEN/KUNNEN GAAN VANAF WOENSdAG 3 MAART 2021.

************************************************************************************


ALS VOORBEELD ZIET U HIER HOE ONZE RESTAURANTKAART UITZAG :

A-La Carte Menu:

Voorgerechten:

Paté van eend, Crunch van Gemberkoek en een loempia van eendenstoof   € 17,90

Carpaccio van Coquille, gele biet, Crème fraîche, vanille dressing en crumble van ui   € 18,90

Soep:

Maissoep gevuld met babymais en hoenderfilet

                    € 9,90                   

Warm tussengerecht:

Krokant gebakken kalfszwezerik, gebakken appel en stroopjus   € 21,90

Hoofdgerecht:

Rode mul filet, Schaaldieren Beurre-Blanc, Parelcouscous met hazelnoot en waterkers    € 27,50

Tournedos met Pepersaus, Belgische frites en Truffelmayonaise (Geeft u a.u.b. de bakwijze aan)   € 32,90

Nagerechten:

* Yoghurt dessert: Parfait van honing, crunch van noten, Yoghurt schuim en sorbet van Yoghurt   € 10,90

* Gegrilde wilde perzik gevuld met crumble van Amandel & kaneel en kaneelijs   € 10,90

* Kaasplankje met een trio van kazen, Notenmix, Roggebrood, Honing en Appelstroop   € 12,90

***********************

We werken overwegend met verse producten.
De samenstelling van de recepten kan wijzigen.
Dat u a.u.b. het personeel waarschuwt, indien u ergens allergisch voor bent.
U kunt bij ons terecht indien u vragen heeft betreffende allergenen.
De gerechten kunnen allergenen of sporen van allergenen bevatten.

*********************

PER TAFEL KIEST U: OF A-LA CARTE OF VOOR ONS MENU!

Menu's

Wij stellen voor u een mooi menu samen, dit varieert van ''Petit Faim'' (TWEE gangen), tot ''Grand Faim'' (ZES gangen)
Eerst bepaalt u hoeveel gangen u wenst te nemen.

 

TWEE gangen menu à € 34,50 pp

(Voorgerecht en Hoofdgerecht) :
Voorgerechten:
Tonijntartaar, zoetzure komkommer, avocado, bieslookolie/bieslookcréme
OF
Carpaccio van Coquille, gele biet, creme fraiche, vanille dressing
OF
Bavette (een bijzonder stukje rundsvlees), tataki bereiding, gefermenteerde knoflookcreme
OF
Paté van eend, gemberkoekcrumble en huisgemaakte bitterbal van eend

Hoofdgerechten :
Wijtingfilet met een witte wijnsaus, Parelcouscous met paarse bloemkool, Babypaksoi en bospeen
OF
Rode mul filet, schaaldieren Beurre-Blanc, parelcouscous, hazelnoot en waterkers
OF
Tournedos met pepersaus, Belgische frieten en truffelmayonaisse.
Als u kiest voor de Tournedos dan rekenen wij een supplement van €4,90 p.p. (geeft u ook aub de bakwijze aan)
OF
Eendenborstfilet met knolselderpuree, cognac-gembersaus, gesauteerde bloemkool
**********

DRIE gangen menu à € 39,90 pp
(voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht
)
:
Voorgerechten:
Tonijntartaar, zoetzure komkommer, avocado, bieslookolie/bieslookcréme
OF
Carpaccio van Coquille, gele biet, creme fraiche, vanille dressing
OF
Bavette (een bijzonder stukje rundsvlees), tataki bereiding, gefermenteerde knoflookcreme
OF
Paté van eend, gemberkoekcrumble en huisgemaakte bitterbal van eend
Hoofdgerechten :

Wijtingfilet met een witte wijnsaus, Parelcouscous met paarse bloemkool, Babypaksoi en bospeen
OF
Rode mul filet, schaaldieren Beurre-Blanc, parelcouscous, hazelnoot en waterkers
OF
Tournedos met pepersaus, Belgische frieten en truffelmayonaisse.
Als u kiest voor de Tournedos dan rekenen wij een supplement van €4,90 p.p. (geeft u ook aub de bakwijze aan)
OF
Eendenborstfilet met knolselderpuree, cognac-gembersaus, gesauteerde bloemkool
Nagerecht :
Pavlova: Italiaans schuim met diverse soorten vers fruit
OF
Yoghurt dessert, parfait van honing, crunch van noten en yoghurt sorbet, schuim van yoghurt
OF

Gegrilde nectarine gevuld met crumble van amandel, kaneel en kaneelijs
OF
Kaasplankje (supplemenmt à € 3,90 p.p.) met een trio van kazen, Notenmix, roggebrood, Honing en appel-peren stroop
**********

VIER gangen menu à € 45,90 pp
(voorgerecht, soep, hoofdgerecht en nagerecht)
:

Voorgerechten :
Tonijntartaar, zoetzure komkommer, avocado, bieslookolie/bieslookcréme
OF
Carpaccio van Coquille, gele biet, creme fraiche, vanille dressing
OF
Bavette (een bijzonder stukje rundsvlees), tataki bereiding, gefermenteerde knoflookcreme
OF
Paté van eend, gemberkoekcrumble en huisgemaakte bitterbal van eend
Soep :
Spinaziesoep met gerookte zalm

Hoofdgerechten :
Wijtingfilet met een witte wijnsaus, Parelcouscous met paarse bloemkool, Babypaksoi en bospeen
OF
Rode mul filet, schaaldieren Beurre-Blanc, parelcouscous, hazelnoot en waterkers
OF
Tournedos met pepersaus, Belgische frieten en truffelmayonaisse.
Als u kiest voor de Tournedos dan rekenen wij een supplement van €4,90 p.p. (geeft u ook aub de bakwijze aan)
OF
Eendenborstfilet met knolselderpuree, cognac-gembersaus, gesauteerde bloemkool
Nagerecht :
Pavlova: Italiaans schuim met diverse soorten vers fruit
OF
Yoghurt dessert, parfait van honing, crunch van noten en yoghurt sorbet, schuim van yoghurt
OF
Gegrilde nectarine gevuld met crumble van amandel, kaneel en kaneelijs
OF
Kaasplankje (supplemenmt à € 3,90 p.p.) met een trio van kazen, Notenmix, roggebrood, Honing en appel-peren stroop
**********

VIJF gangen menu à € 55,90 pp
(voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht en nagerecht)
:
Voorgerechten :
Tonijntartaar, zoetzure komkommer, avocado, bieslookolie/bieslookcréme
OF
Carpaccio van Coquille, gele biet, creme fraiche, vanille dressing
OF
Bavette (een bijzonder stukje rundsvlees), tataki bereiding, gefermenteerde knoflookcreme
OF
Paté van eend, gemberkoekcrumble en huisgemaakte bitterbal van eendSoep :
Spinzasiesoep met gerookte zalm
Tussengerecht :
Coquilles met ingelegde prei, zoetzure venkel en crème van wortel
Hoofdgerechten :

Wijtingfilet met een witte wijnsaus, Parelcouscous met paarse bloemkool, Babypaksoi en bospeen
OF
Rode mul filet, schaaldieren Beurre-Blanc, parelcouscous, hazelnoot en waterkers
OFTournedos met pepersaus, Belgische frieten en truffelmayonaisse.
Als u kiest voor de Tournedos dan rekenen wij een supplement van €4,90 p.p. (geeft u ook aub de bakwijze aan)
OF
Eendenborstfilet met knolselderpuree, cognac-gembersaus, gesauteerde bloemkool
Nagerecht :
Pavlova: Italiaans schuim met diverse soorten vers fruit
OF
Yoghurt dessert, parfait van honing, crunch van noten en yoghurt sorbet, schuim van yoghurt
OF
Gegrilde nectarine gevuld met crumble van amandel, kaneel en kaneelijs
OF
Kaasplankje (supplemenmt à € 3,90 p.p.) met een trio van kazen, Notenmix, roggebrood, Honing en appel-peren stroop

**********

ZES gangen menu à € 62,90 pp
(voorgerecht, soep, tussengerecht, sorbet/spoom,
hoofdgerecht en nagerecht
:
Het zesgangenmenu bestaat uit het vijfgangenmenu,
plus de spoom geserveerd voor het hoofdgerecht
:

Sorbet/spoom :
op basis van spicy pumpkin en schuim van selder

**********
Vegetarisch menu :
********
DRIE gangen menu à € 38,90 pp
(voorgerecht en hoofdgerecht en nagerecht)
:
Voorgerecht :
Buffel mozzarella, diverse tomaatsoorten, groene pesto en balsamico
Hoofdgerecht :
Gevulde gele courgette met verse groentes, met een jasje van gegrilde kaas en Hasselback-potato

Nagerecht :
Yoghurt dessert: Parfait van honing, crunch van noten, Yoghurt schuim en sorbet van Yoghurt

**********

ZONDAGSMENU À 29,95 EURO P.P.

(Alleen verkrijgbaar op zondag)

Soep;
Maissoep gevuld met babymais en hoenderfilet

Hoofdgerecht;
Wijtingfilet met een witte wijnsaus, Parelcouscous met paarse bloemkool, Babypaksoi en bospeen
OF
Eendenborstfilet met knolselderpuree, Cognac-gembersaus, gesauteerde bloemkool
Nagerecht;
Pavlova: Italiaans schuim met diverse soorten vers fruit

**********

We gaan zeer zorvuldig om met uw Voedselallergie en/of voedselintolerantie.
Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.
Spreek met onze medewerkers over deze zaken , zodat we op de hoogte zijn
en u een gepast voorstel kunnen maken.

**********
BTW is in al onze prijzen inbegrepen.