Marktmenu aan € 39,90 p.p. januari

Parelhoenpaté met crème van paddenstoelen, gemarineerde rode ui en sinaasappelchutney
Of
Tartaar van Schotse zalmfilet met parels van citroen, avocado relish en frisée salade
***
Optinioneel: Als extra 4e gang; een warm tussengerecht (supplement van 9,90 euro)
***
Roodbaarsfilet, risotto van pompoen en doperwtjes, wortelpuree,
groene peper-Pernod saus
Of
Solomillo varkensfilet, puree van zuurkool, crispy bacon, Limburgse mosterdsaus
***
Panna cotta van citrusfruit, ijsparfait van Bourbon vanille, sinaasappelcoulis, kletskop
Of
Kaasbord, met trio van kazen (supplement € 3,90)

Marktmenu aan € 39,90 p.p. februari
 
Carpaccio van gerookte runder rib-eye met rucola salade,
crème van gefermenteerde knoflook, komkommer en pijnboompitjes
Of
Salade van mango met komkommer, sojascheuten, lente ui
en geroosterde sesam, scampi in panko crumble gepaneerd
***
Optioneel: als extra 4e gang; een warm tussengerecht (supplement van 9,90 euro)
***
Scampi uit de pan (5 stk) met couscous van tomaat, lente ui en tomaten-looksaus
Of
Sukade van kalf met gestoofde schorseneren, bospaddenstoelen en bimi, kalfsjus
***
Parfait van nougat, meringue, crumble van koffie, vanillesaus
Of
Kaasbord, met trio van kazen (supplement € 3,90)

Marktmenu aan € 39,90 p.p. maart

 

Vitello tonnato, gemarineerde kalfslende met huisbereide tonijncrème,
gefrituurde kappertjes en kruidensalade met radijs
Of
Sashimi van tonijn en avocado met geroosterde sesam,
radijs en bieslookcrème
***
Optioneel: als extra 4e gang; een warm tussengerecht (supplement van 9,90 euro)
***
A la minute gerookte zalmstaek met beurre-blanc van tomaat,
aardappelpuree met olijfolie en gestoofde bimi
Of
Livar varkens medaillon in een saus van zachte groene peper met mosterd,
gestoofde seizoensgroenten en gebakken aardappelen
***
Crème brulee van koffie met vanille roomijs
en kletskop van amandel
Of
Kaasbord, met trio van kazen (supplement € 3,90)