Marktmenu aan € 36,90 p.p. mei.

Verse rundertartaar, gerookte eendenleverkrul, salade van Limburgse asperges met citroen en kappertjes, kwarteleitje, gefermenteerde knoflook crème.
Of
Panna-cotta van asperges, gerookte zalm, verse asperges, crème van dille, kruidensalade en crumble van groene kruiden.
***
Als extra 4e gang; een warm tussengerecht (supplement van 9,90 euro).
***
Filet van makreel, gebakken ratte aardappelen, gestoofde bimi, kappertjessaus.
Of
Kalfsmedaillon, jus van kalf met anijszwam, gestoofde seizoensgroenten, gratin.
***
Lekkernijen van en met rood fruit.
Of
Kaasbord, met trio van kazen (supplement € 3,50).

Marktmenu aan € 36,90 p.p. juni.

Rouleaux van Livarhesp en Limburgse asperges, crèmeux van ei, zomerse salade, mosterd crème en gehakt ei en kruiden.
Of
Terrine van kreeft met huisbereide crème van schaaldieren, mesclun salade, gepofte tomaat, basilicum olie.
***
Als extra 4e gang; een warm tussengerecht (supplement van 9,90 euro).
***
Filet van zeebaars, risotto met broccoli, seizoensgroenten, tomaten-vissaus.
Of
Rib-eye van rund, verse zomergroenten, jus met groene peper en sjalot, dauphine aardappel.
***
Bavarois van mango, half gedroogde kakivrucht, meringue, vanille roomijs, coulis van citrusfruit.
Of
Kaasbord, met trio van kazen (supplement € 3,50).