Marktmenu aan € 38,90 p.p. juni.

Rouleaux van Livarhesp en Limburgse asperges, crèmeux van ei, zomerse salade, mosterd crème en gehakt ei en kruiden.
Of
Terrine van kreeft met huisbereide crème van schaaldieren, mesclun salade, gepofte tomaat, basilicum olie.
***
Als extra 4e gang; een warm tussengerecht (supplement van 9,90 euro).
***
Filet van zeebaars, risotto met broccoli, seizoensgroenten, tomaten-vissaus.
Of
Rib-eye van rund, verse zomergroenten, jus met groene peper en sjalot, dauphine aardappel.
***
Bavarois van mango, half gedroogde kakivrucht, meringue, vanille roomijs, coulis van citrusfruit.
Of
Kaasbord, met trio van kazen (supplement € 3,50).

Marktmenu aan € 38,90 p.p. juli.
 
Taartje van makreel en roseval aardappel, appel-sjalot salade, rucola salade, parels van sjalot, crème van mierikswortel.
Of
Salade met gerookte eendenborstfilet en rilette van eend, frambozendressing, frisésalade met tuinkruiden, chutney van sinaasappel.
***
Als extra 4e gang; een warm tussengerecht (supplement van 9,90 euro).
***
In de boter gebakken kabeljauwfilet, aardappelpuree, wortel en peultjes, scampi vissaus.
Of
Gebraden varkenslende, huisbereide Stroganoff saus, bimi en aardappelgratin.
***
Brownie met vanilleroomijs, lobbige room en warme chocoladesaus.
Of
Kaasbord, met trio van kazen (supplement € 3,50).

Marktmenu aan € 38,90 p.p. augustus.
 
Rolletjes van gerookte rib-eye carpaccio, met mesclun salade en groene aspergesnippers, gefermenteerde knoflook crème crumble van groene kruiden.
Of
Huisgemarineerde Schotse zalm met kruidensalade, crème van bieslook en radijs.
***

Als extra 4e gang; een warm tussengerecht (supplement van 9,90 euro).
***
Wijting filet met puree van aardappel, zuiderse salsa en bimi.
Of
Koteletjes van lam met verse tomaatjes, ratatouille, jus van lam.
***
IJsparfait van framboos met een soepje van rood fruit en Cava.
Of
Kaasbord, met trio van kazen ( supplement € 3,50).