Menu all-in aan € 60,90 p.p. juni.

Aperitief van het huis & amuses.
***
De waarde van een halve fles huiswijn.
***
Carpaccio van botermakreel met verse asperges, sjalot parels, mesclun, crème van saffraan.
***
Roomsoep van asperges met hesp van Livar en gesneden bieslook.
***
Gebraden en gelakte eendenborstfilet, met gestoofde prei en bimi, Limburgse asperges, gevogeltejus met sinaasappel.
***
Chocolademousse, gezouten karamel, vanilleroomijs, lobbige hazelnootroom, crumble van espresso koffie.
***
Een kop koffie/ thee & koekjes.

Menu all-in aan € 60,90 p.p. juli/augustus/september.

Aperitief van het huis & amuses.
***
De waarde van een halve fles huiswijn.
***
Terrine van zalm met gemarineerde scampi, mesclun salade en huisbereide romige cocktailsaus.
***
Roomsoep van courgette en Limburgse mosterd, garnituur van beenhesp en peterselie.
***
Gebraden Solomillo filet van het Duroc varken met uien-pepersaus, gegratineerde aardappelen en seizoensgroenten.
***
Bavarois van rood fruit, vruchtensorbet en espuma van aardbei.
***
Een kop koffie/ thee & koekjes.