************************************************************************************

A-La Carte:

Voorgerechten:

       Vis:     

Taartje van maatjesharing, verse lente-ui, bieslookcrème fraîche 18,90

Lauwwarm gerookte zalm, crème van citroen, vers gesneden Granny Smith  18,90

Vlees:

Rolletjes gerookte rib-eye met groene asperge, truffelmayonaise en parmezaan  18,90

Vers gesneden vitello tonato, schuim van tonijn en gefrituurde kappertjes 18,90

Vegetarisch:

Salade van roodlof, verse sinaasappel, ingelegde gele biet en geitenkaas  16,90

Soepen:

Aardappel-truffelsoep gevuld met verse waterkers  10,90

Aspergeroomsoep met garnituurtje van gerookte zalm (ook vega mogelijk) 9,90   

Warm tussengerechten:

Vlees:

Zacht gegaarde kalfswang met crème van bleekselder, basilicummayonnaise en chips van casave 19,90

Vis:

Coquilles met crumble van bacon, verse limoenzest en groene asperge-tips (ook vega mogelijk) 19,90

Vegetarisch:

Asperges à la Flamande als tussengerecht eventueel met hesp 17,90

Hoofdgerechten:

Vis:

Heilbotfilet met parelcouscous, groene pesto, hazelnoot en spinazie, paarse bloemkoolzest en oosterse beurre-blanc 28,90

Kabeljauwfilet met brandade gevuld met gerookte forel, torentjes van prei en een visserssausje 28,90

Vlees:

Lamsrack met een kruidenkorst, geroosterde venkel, met een puree van truffelaardappel en lamsjus  32,90

Diamanthaas met huisgemaakte stroganoffsaus, seizoensgroentes, aardappelpartjes met rozemarijn

(gelieve bakwijze bekend maken)  28,90

Vegetarisch:

Asperges à la flamande als hoofdgerecht (ook mogelijk met hesp) 26,90

       Quiche van ricotta en spinazie, Hasselback potato en tomaten beurre-blanc 26,90

 

 

Nagerechten:

 

Mini loaf: banketbakkersroom, verse sinaasappel, mango gel, amandelschaafsel en sorbet van sinaasappel  10,90

Huisgemaakte cremeux van ananas, gemarineerde ananas, mousse van witte Belgische chocolade en ijs van pecannoot     10,90

Chocolade moelleux met compote van donker fruit, chocolade scherven, sorbet van aardbei  10,90

 

Kaasplank: vier Belgische kazen geserveerd met druiven/noten en gedroogd fruit 12,90

 

 

***********************

 

We werken overwegend met verse producten.
De samenstelling van de recepten kan wijzigen.
Dat u a.u.b. het personeel waarschuwt, indien u ergens allergisch voor bent.
U kunt bij ons terecht indien u vragen heeft betreffende allergenen.
De gerechten kunnen allergenen of sporen van allergenen bevatten.

*********************

Menu's

 

DRIE gangen menu à € 41,90 pp


Koude voorgerechten:

Gravad lachs met gemarineerde rode ui en schuim vn mierikswortel 

OF

Gerookte eendenborst met verse granaatappel en sinasappelgel

Hoofdgerechten :

Roodbaarsfilet met een mousseline van broccoli, gepofte cherita tomaat, tomaten beurre-blanc

OF

Solomillo varkenshaasje met pepersaus, verse seizoensgroentes, hasselback potato

Nagerechten:

Parfait nougat met gezouten caramelsaus, crumble van chocolade en schuim van espresso

OF
Kaasplankje; een assortiment van 4 kazen (supplement = 3,50)
*********

VIJF gangen menu à € 57,90 pp

Voorgerechten :

Terrine van ganzenlever, vers gebakken brioche, crème van rode wijn
Warm tussengerecht :

Coquilles, groene asperge-tips en verse limoenzest

Spoom:

Sorbet van cava & perzik met schuim van perzik
Hoofdgerechten :

Varkens rib-roast, puree van truffelaardappel, crème van pompoen en huisgemaakte dragon-jus
Nagerecht :

Mini loaf: banketbakkersroom/sinaasappel/gel van mango/sorbet van sinaasappel

OF

Kaasplankje (4 kazen) (supplement 3,50 p.p.)

 

            

**********

ZONDAGSMENU

(Alleen verkrijgbaar op zondag)

OP ZONDAG SERVEREN WE HET GENOEMDE DRIEGANGEMENU

AAN EEN SPECIALE PRIJS VAN 36,90 EURO P.P.

EN HET VIJFGANGEMENU À 51,90 EURO P.P.

**********

We gaan zeer zorvuldig om met uw Voedselallergie en/of voedselintolerantie.
Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.
Spreek met onze medewerkers over deze zaken , zodat we op de hoogte zijn
en u een gepast voorstel kunnen maken.

**********
BTW is in al onze prijzen inbegrepen.