menukaart
 

 Koude voorgerechten

Paté van eend, crumble van gemberkoek en een huisgemaakte bitterbal van eend. € 17,90
Carpaccio van coquille, gele biet, crème fraiche en vanille dressing. € 18,90

Soepen

Maissoep gevuld met babymais en hoenderfilet. € 9,90
   

Warm voorgerecht-tussengerecht

Krokant gebakken kalfszwezerik, met gebakken appel en stroopjus. € 21,90

Vis- en vleesverrassingen

Rode mul filet, met schaaldieren beurre blanc, parelcouscous, hazelnoot en waterkers. € 27,50
Tournedos met een papersaus, Belgische frieten en truffelmayonaise. € 32,90
   
   

Vegetarisch

   
   

Desserts

Een mooie selectie uit de beste kazen van Belgie waaronder de beroemde Grevenbroeker ofwel "Achelse blauwe"die tot de beste blauwschimmelkaas van de wereld werd bevonden.
Dit alles geserveerd met radijs, noten, druiven, roggebrood en Limburgse appelstroop.
€ 12,90
Yoghurt dessert, parfait van honing, crunch van noten en yoghurt sorbet met yoghurt schuim. € 10,90
Gegrilde nectarine gevuld met crumble van amandel, kaneel en kanijlijs. € 10,90
   
Irish Coffee 9,20 €
French Coffee 9,20 €
Hasseltse Koffie 7,95 €