menukaart vanaf 1 oktober
 

 Koude voorgerechten

Sashimi van tonijn, gemarineerde venkel en gele biet, geroosterde sesamzaadjes, crème van wasabi en crumble van groene kruiden 18,90 €
Terrine van eendenlever, gerookte eendenborstfilet, verse brioche, coulis van oude porto, compote van appel, peer en rozijnen 19,50 €

Soepen

Spinaziesoep met kabeljauwmootje in kruidencrumble 9,90 €
Pompoen-pastinaaksoep met julienne van eend en bosui 10 ,95 €

Warm voorgerecht-tussengerecht

Gegaarde kalfssukade met rozemarijn en zeezout, puree van aardappel en aardpeer, zachte roomsaus van kalf, afgewerkt met brandende black-pepper gel 17,90 €

Vis- en vleesverrassingen

Kabeljauwfilet, linzen met tomaat en paddenstoelen, puree van wortel, bimi, beurre-blanc saus 28,90€
Gebakken zeewolffilet met kruiden korstje, risotto met schorseneren en erwtjes, gestoofde bimi en beurre-blanc met doperwten 28,90 €
Tamme zachte gegaarde eendenbout, puree van knolselder, gestoofde spruiten en paddenstoelen, jus van eend met groene peper 27,90 €
Kals osso-bucco zacht gesmoord, jus van kalf met salie, gegratineerde aardappelen, gestoofde wintergroenten 28,90 €

Vegetarisch

Groenten lasagna met Roquefort-bieslooksaus, kruidensalade, gepofte cherita tomaat en bimi 21,50 €
   

Desserts

Een mooie selectie uit de beste kazen van Belgie waaronder de beroemde Grevenbroeker ofwel "Achelse blauwe"die tot de beste blauwschimmelkaas van de wereld werd bevonden.
Dit alles geserveerd met radijs, noten, druiven, roggebrood en Limburgse appelstroop.
12,50 €
Chocoladetaartje met vanillebavarois en sinaasappelgelei, frisse sinaasappelcompote en chocoladekrullen, sorbet van sinaasappel, crumble van koffie 10,95 €
Ijstaartje van Amaretto en Italiaanse bitterkoekjes, schuim van witte chocolade en Amaretto, vanillesaus, chocoladekrokant 10,95 €
Vanille hangop, compote van ananas en half gedroogde kai vrucht, sorbet van passiefruit 10,95 €
Irish Coffee 9,20 €
French Coffee 9,20 €
Hasseltse Koffie 7,95 €