Skip to main content

Arrangementen

Welkom bij Kasteel Wurfeld.

Hier smelten tijdloze elegantie en moderne luxe samen om u een onvergetelijk verblijf te bieden. Onze exclusieve arrangementen zijn zorgvuldig samengesteld om aan ieders wensen tegemoet te komen. Of u nu op zoek bent naar een actieve fietsvakantie, een golfliefhebber bent, de fijnere

dingen in het leven waardeert zoals onze wijn- en bierproeverijen, of uzelf wilt onderdompelen in ultieme ontspanning met ons wellnessaanbod. Wij maken het mogelijk.

Kasteel Wurfeld
Arrangementen

Fiets arrangement

Ontdek de pittoreske omgeving van Kasteel Wurfeld op twee wielen met ons Fietsarrangement, inclusief twee overnachtingen en een heerlijk ontbijtbuffet om uw dag goed te beginnen. Verken de lokale bezienswaardigheden met een handige fietskaart en sluit uw avontuurlijke dag af met een smakelijk driegangen kasteelmenu. Als kers op de taart ontvangt u ook een cadeaubon van de Pannenkoekenbakker Thorn en een speciale Kasteel Wurfeld verrassing om uw fietservaring compleet te maken.

Het fiets arrangement  

2  overnachtingen met ontbijtbuffet
2 avonden ons 3 gangen kasteelmenu
1 Cadeaubon van de pannenkoekenbakker Thorn
1 fietskaart van de omgeving

Vanaf €239.- p.p.

Nieuwjaars arrangement

Ontvang het nieuwe jaar met ons Nieuwjaars arrangement, waarbij u de luxe heeft van een comfortabele overnachting en een ontwakend ontbijt in de statige sfeer van Kasteel Wurfeld. Vier het begin van het jaar met een voortreffelijk zesgangen Nieuwjaarsdiner, verheven met een halve fles champagne per twee personen als aperitief. De feestelijkheden worden bekroond met een bijzondere Kasteel Wurfeld verrassing, om uw nieuwjaarsviering een extra sprankeling te geven.

Nieuwjaars arrangement

1 overnachting met ontbijt
1 x Nieuwjaars 6 gangen diner
1 x per 2 personen een ½ fles champagne als aperitief

Vanaf €205.- p.p.

Bierbrouw arrangement

Proef de ambacht van het brouwen met ons Bierbrouw arrangement, waar u twee overnachtingen geniet in Kasteel Wurfeld, vergezeld van een rijkelijk ontbijtbuffet. Duik in de wereld van hop en gerst met een bezoek aan bierbrouwerij Klein Kloosterke, inclusief proeverij en een proefpakket om mee naar huis te nemen. De avonden worden afgerond met een heerlijk driegangen kasteelmenu, en uw bierbeleving wordt compleet met een unieke Kasteel Wurfeld verrassing.

(Brouwerij gesloten op maandag en dinsdag)

Bierbrouw arrangement

2  overnachtingen met ontbijtbuffet
2 avonden ons 3 gangenkasteelmenu
1 cadeaubon van de pannenkoekenbakker Thorn
Bezoek met proeverij aan bierbrouwerij Klein Kloosterke inclusief proefpakket

 Vanaf €259.- p.p.

Wellness arrangement

Ervaar pure ontspanning met ons Wellness arrangement, waarbij u twee nachten verblijft in de serene omgeving van Kasteel Wurfeld, inclusief een luxueus ontbijtbuffet. Laat u verwennen met een dag vol welzijn bij “Oosterse Droom in Aqua Droom Maaseik”, waar u geniet van sauna’s, stoombaden en een revitaliserende Hammam-massage van 40 minuten. De avond biedt culinaire verwennerij met een driegangen kasteelmenu, en uw verblijf wordt extra bijzonder met een Kasteel Wurfeld verrassing.

(wellness gesloten op maandag en dinsdag)

Wellness arrangement

2  overnachtingen met ontbijtbuffet
2 avonden ons 3 gangen kasteelmenu
1 cadeaubon voor de pannenkoekenbakker Thorn
1 dag welness arrangement “Oosterse Droom in Aqua Droom Maaseik
– Verwelkoming met een glaasje cava of fruitsap
– Bespreking van uw programma en rondleiding
– Deelname aan de opgietsessies in onze Löyly sauna
– Hammam Massage van 40 min

Vanaf €329.- p.p.

Vespa arrangement

Voel de vrijheid van de open weg met ons Vespa arrangement, waarbij u twee nachten in het schilderachtige Kasteel Wurfeld verblijft en de dag begint met een uitgebreid ontbijtbuffet. Ontdek de charme van de regio met een klassieke Vespa scooter, compleet met een routekaart voor een onvergetelijke tocht langs schilderachtige routes. Na uw verkenningstocht wacht een gastronomisch driegangen kasteelmenu en eindigt uw dag met een speciale Kasteel Wurfeld verrassing als blijvende herinnering.

Vespa arrangement 

2  overnachtingen met ontbijtbuffet
2 avonden ons 3 gangen kasteelmenu
1 cadeaubon van de pannenkoekenbakker Thorn
1 routekaart van de omgeving
1 dag beschikking over een classic Vespa scooter (rijbewijs verplicht)

Vanaf €329.- p.p.

Aanvullende informatie

Arrangementen

Bij bovenstaande arrangementen is een verlenging mogelijk. Prijs per persoon bij 2 personen op een kamer, obv half pension. Kosten 99.- p.p.|

Prijzen arrangementen exclusief citytax a 3.50 per persoon per nacht.
(Half pension is inclusief ontbijtbuffet en 3 gangen kasteelmenu)

Het sfeervolle diner in de oranjerie met muzikale omlijsting was leuk om te doen. De personeelsleden van dit hotel zijn ook heel erg vriendelijk.

JonathanCharmant verblijf voor wandelaars en shoppers

De vriendelijkheid van het personeel werkt aanstekelijk. Het diner was voortreffelijk en het ontbijt zeer uitgebreid en verzorgd. Na een mankement aan de e-bike werd zo snel als mogelijk voor een oplossing gezorgd.

GuyVoortreffelijk

Ideale rustige omgeving, heerlijk om er te wandelen, uitgestippelde wandelroutes, fietsroutes, heerlijk vertoeven op het terras, vooral bij mooi weer. grote parking

Etienneeen pareltje in een rustgevende omgeving

We hebben genoten van de prachtige locatie en ontspannen sfeer in Kasteel Wurfeld. Het is een rustige locatie waar het prettig vertoeven is. Het ontbijt was goed verzorgd en iedereen was vriendelijk. Kamers waren ruim en schoon en de bedden sliepen heerlijk.

HennyEen heerlijk verblijf gehad