Skip to main content
Uw privé feest of zakelijke bijeenkomst.

Op Kasteel Wurfeld

Kasteel Wurfeld beschikt over diverse, fraai ingerichte salons en zalen, waar uw huwelijksfeest, verjaardag, bedrijfspresentatie, personeelsfeest of gezellig samenzijn perfect kan worden georganiseerd. Iets te vieren… in Kasteel Wurfeld is uw feest in goede en professionele handen. Op locatie bespreken wij graag uw persoonlijke wensen zodat wij u een offerte op maat kunnen bezorgen.

WEG VAN ALLE DRUKTE

We verzorgen en ontzorgen!

Weg van alle drukte organiseren en verzorgen wij tot in de puntjes uw (meerdaags) seminarie, vergadering, besloten bijeenkomst of zakelijke ontmoeting. Kasteel Wurfeld beschikt over 2 volledig ingerichte zalen. Uiteraard bespreken wij uw wensen en maken wij een offerte toegespitst op uw specifieke wensen.

Het sfeervolle diner in de oranjerie met muzikale omlijsting was leuk om te doen. De personeelsleden van dit hotel zijn ook heel erg vriendelijk.

JonathanCharmant verblijf voor wandelaars en shoppers

De vriendelijkheid van het personeel werkt aanstekelijk. Het diner was voortreffelijk en het ontbijt zeer uitgebreid en verzorgd. Na een mankement aan de e-bike werd zo snel als mogelijk voor een oplossing gezorgd.

GuyVoortreffelijk

Ideale rustige omgeving, heerlijk om er te wandelen, uitgestippelde wandelroutes, fietsroutes, heerlijk vertoeven op het terras, vooral bij mooi weer. grote parking

Etienneeen pareltje in een rustgevende omgeving

We hebben genoten van de prachtige locatie en ontspannen sfeer in Kasteel Wurfeld. Het is een rustige locatie waar het prettig vertoeven is. Het ontbijt was goed verzorgd en iedereen was vriendelijk. Kamers waren ruim en schoon en de bedden sliepen heerlijk.

HennyEen heerlijk verblijf gehad