Skip to main content

Hotel Wurfeld

Gelegen in het fraaie wandelgebied van
grenspark Kempen
-Broek

Op de grens van Belgisch en Nederlands Limburg ligt het grenspark wat uniek is voor Vlaanderen en Nederland. Het strekt zich uit over de gemeenten Bocholt, Bree, Kinrooi en Maaseik.

Het bijzondere en afwisselende landschap bestaat uit meerdere aan elkaar grenzende delen. Ieder deel heeft wel iets bijzonders te bieden en straalt zijn eigen sfeer uit.

Waanzinnige wandel- en fietsroutes

Relaxen en lekker genieten.

Wandelaars en fietsers, ruiters en mountainbikers kunnen via bewegwijzerde routes de diverse landschappen in al hun facetten ontdekken in hun eigen tempo. De meeste gebieden hebben hun eigen decoratieve elementen.

Te voet, met de fiets of Vespa erop uit.

Op de parkeerplaats van het hotel is het startpunt van 5 verschillende wandelroutes variërend van 1.5km tot bijna 10 kilometer. In de receptie van het hotel zijn wandelkaarten verkrijgbaar.

Ontdek de unieke omgeving te voet, op de fiets met een E-bike of een Vespa!

We hebben genoten van de prachtige locatie en ontspannen sfeer in Kasteel Wurfeld. Het is een rustige locatie waar het prettig vertoeven is. Het ontbijt was goed verzorgd en iedereen was vriendelijk. Kamers waren ruim en schoon en de bedden sliepen heerlijk.

HennyEen heerlijk verblijf gehad

De vriendelijkheid van het personeel werkt aanstekelijk. Het diner was voortreffelijk en het ontbijt zeer uitgebreid en verzorgd. Na een mankement aan de e-bike werd zo snel als mogelijk voor een oplossing gezorgd.

GuyVoortreffelijk

Ideale rustige omgeving, heerlijk om er te wandelen, uitgestippelde wandelroutes, fietsroutes, heerlijk vertoeven op het terras, vooral bij mooi weer. grote parking

Etienneeen pareltje in een rustgevende omgeving

Het sfeervolle diner in de oranjerie met muzikale omlijsting was leuk om te doen. De personeelsleden van dit hotel zijn ook heel erg vriendelijk.

JonathanCharmant verblijf voor wandelaars en shoppers

We zien u graag terug in Kasteel Wurfeld

Boek nu een kamer!

Reserveren