Kiest u liever voor een menu?

We stellen voor u een mooi menu samen, dit varieert van een tweegangen menu "Petite Faim" tot een zesgangen menu "Grande Faim".

Voorgerechten:
Vis:

Tonijntartaar, zoetzure komkommer, avocado, bieslookolie/ bieslookcrème.
Of
Carpaccio van coquille, gele biet, crème fraîche en een vanille dressing.
Vlees:
Bavette (een bijzonder stukje rundsvlees), tataki bereiding, met gefermenteerde knoflookcrème.
Of
Paté van eend, gemberkoek crumble en een huisgemaakte bitterbal van eend.

Soep:
Spinaziesoep met snippers gerookte zalm.

Warm tussengerecht:
Coquilles met ingelegde prei, zoetzure venkel en crème van wortel.

Spoom:
Een sorbet op basis van spicy pumpin en schuim van selder.

Hoofdgerechten:
Vis:
Filet van wijting met een witte wijnsaus, parelcouscous, paarse bloemkool, babypaksoi, bospeen.
Of
Rode mul filet, met schaaldieren beurre blanc, parelcouscous, hazelnoot en waterkers.

Vlees:
Tournedos met een pepersaus, Belgische frieten en truffelmayonaise.
Indien u kiest voor de tournedos dan rekenen we een supplement van
€ 4,90 p.p.
Of
eendenborstfilet, met knolselderpuree, cognac-gembersaus en gesauteerde bloemkool.

Nagerechten:
Pavlova: Italiaans schuim met vers fruit en een coulis van rood fruit.
of
Yoghurt dessert, parfait van honing, crunch van noten en yoghurt sorbet met yoghurt schuim.
of
Gegrilde nectarine gevuld met crumble van amandel, kaneel en kaneelijs.
of
Kaasplankje (supplement € 3,90 p.p.) met een trio van kazen, met noten, roggebrood, honing en appel-peren stroop.

De prijs van het tweegangen menu bedraagt € 34,50 p.p. en bestaat uit een voorgerecht en een hoofdgerecht.
De prijs van een driegangen menu bedraagt € 39,90 p.p. en bestaat uit een voorgerecht, een hoofdgerecht en een nagerecht.
De prijs van een viergangen menu bedraagt € 45,90 p.p. en bestaat uit een voorgerecht, een soep, een hoofdgerecht
en een nagerecht.
De prijs van een vijfgangen menu bedraagt € 55,90 p.p. en bestaat uit een voorgerecht, een soep, een tussengerecht,
een hoofdgerecht en een nagerecht.
De prijs van een zesgangen menu bedraagt € 62,90 p.p. en bestaat uit een voorgerecht, een soep, een tussengerecht,
een sorbet (spoom), een hoofdgerecht en een nagerecht.

Vegetarisch driegangen menu aan € 38,90 p.p.:

Vegetarisch voorgerecht:
Buffel mozzarella, diverse tomaatsoorten, groene pesto en balsamico.

Vegetarisch hoofdgerecht:
Gevulde gele courgette met groentjes onder een jasje van gegrilde kaas en Hasselback potato.

Nagerecht:
Yoghurt dessert, parfait van honing, crunch van noten en yoghurt sorbet met yoghurt schuim.

Zondagsmenu (geserveerd elke zondag) aan € 29,95 p.p.

Maissoep gevuld met babymais en hoenderfilet.
***
Wijtingfilet met een witte wijnsaus, aardappelgarnituur, babypaksoi, bospeen.
Of
Eendenborstfilet, met knolselderpuree, cognac-gembersaus, gesauteerde bloemkool.
***
Pavlova, Italiaans schuim met rood fruit.

Voor de kleine gast is er natuurlijk ook een keuze uit een aantal kindermenu's !

Wanneer u de keuze maakt voor één van onze menu suggesties serveren wij hetzelfde menu per tafel.

Wij gaan zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie/intolerantie. Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten. Spreek met onze medewerkers over uw voedselallergie/intolerantie. Zodat wij op de hoogte zijn en u een gepast voorstel kunnen doen.